نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چاپ سری

  1. #1

    چاپ سری

    سلام دوستان

    من می خواستم یه برنامه با C بنویسیم که یه عددد صحیح رو از کاربر دریافت و سری زیر رو چاپ کنه

    Σx^2

    قبلش خواستم بدونم که ایا در C راهی هست که بدون استفاده از دستور pow توان رو حساب کرد ؟

    و اینکه علامت سیگما رو چطوری باید تو C اورد ؟

    ممنون














  2. #2

    نقل قول: چاپ سری

    سلام
    آیا منظور شما این بود؟

    #include <stdio.h>


    int power(int, int);


    int main()
    {
    int x = 3;
    int p = 2;


    printf("%d^%d = %d\n", x, p, power(x, p));
    printf("Σ%d^%d\n", x, p);
    return 0;
    }




    int power(int x, int p)
    {
    int tmp = x;


    if (p == 0)
    return 0;


    if (p == 1)
    return x;


    for (int i = 1; i < p; ++i)
    {
    x *= tmp; // x = x * tmp;
    }


    return x;
    }

    نتیجه:


    3^2 = 9
    Σ3^2
    آخرین ویرایش به وسیله علی بهمنی جلالی : شنبه 09 اردیبهشت 1396 در 16:50 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن یک سری کلمات و چاپ آنها
    نوشته شده توسط capitan_nemesis در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 02 خرداد 1393, 14:25 عصر
  2. سوال: چاپ دو سری از فاکتور
    نوشته شده توسط djhooman در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 شهریور 1392, 12:31 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آذر 1391, 19:06 عصر
  4. مبتدی: مشکل در چاپ سری فیبو ناچی
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1390, 23:17 عصر
  5. چاپ فاکتور با RAVE
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1390, 11:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •