نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: infllate کردن

  1. #1

    infllate کردن

    سلام من با کدهای زیر تونستم با inflate یک view که فقط button است از لایه دیگر به لایه اصلی اضافه کنم حالا من به چند تا از این view نیاز دارم که پشت سر هم درلایه اصلی قرار بگیره چطور چند تا view اضافه کنم؟


    کد HTML:
    
    
    
    LinearLayout Rl=(LinearLayout) findViewById(R.id.activity_main);
    LayoutInflater myinflate=getLayoutInflater();
    View myview=myinflate.inflate(R.layout.layout,(ViewGroup)findViewById(R.id.linear1));
    Button btn=(Button)myview.findViewById(R.id.button);
    Rl.addView(myview);

  2. #2

    نقل قول: infllate کردن

    سلام.
    به تعداد View هایی که نیاز داری، به همون تعداد لی اوت رو inflate کن.

  3. #3

    نقل قول: infllate کردن

    آیا باید برای view های بعدی دوباره button و layout را find کنم؟ اسم view که در اینجا myview است باید هردفعه تغییرکند؟

  4. #4

    نقل قول: infllate کردن

    الان که نگاه میکنم ظاهرا یه مشکلی داره کدتون.
    من با btn کار ندارم. اگر میخواید لایه رو inflate کنید و به لی اوت R1 اضافه کنید.
    باید این کار رو بکنید

    LinearLayout Rl=(LinearLayout) findViewById(R.id.activity_main);
    LayoutInflater myinflate=getLayoutInflater();
    View myview=myinflate.inflate(R.layout.layout,Rl);

    اگر هم میخواید چند بار(مثلا 10 بار) لی اوت رو به R1 اضافه کنید باید این کار رو بکنید.

        LinearLayout Rl=(LinearLayout) findViewById(R.id.activity_main);
    LayoutInflater myinflate=getLayoutInflater();
    for (int i = 0; i < 10; i++) {
    View myview=myinflate.inflate(R.layout.layout,Rl);
    }

    داخل حلقه هم میتونید کارهایی که نیاز دارید روی لی اوت inflate شده انجام بشه رو انجام بدید.

  5. #5

    نقل قول: infllate کردن

    کدهای شما اجرا نشد کد خودم اجرا میشه فقط نمی دونم این for را کجا قرار بدم هروقت for میذارم یا از برنامه خارج میشه یا فقط یکی view اضافه می کنه

  6. #6

    نقل قول: infllate کردن

    کدهایی که دادم بهتون اشتباه نیستن. حالا اینکه میگید اجرا نمیشه نمیدونم منظورتون چیه ولی اگه مشکلی در نتیجه کار دیده میشه بسته به طراحی لی اوت ممکنه دلایل مختلفی داشته باشه.

تاپیک های مشابه

  1. فشرده سازی ، رمز کردن
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 19:41 عصر
  2. کپی کردن یک فولدر
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1383, 10:56 صبح
  3. پیدا کردن مسیر ویندوز و ....
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 01:24 صبح
  4. Forward کردن domian
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1382, 07:50 صبح
  5. با رعایت کردن این موارد هک نشوید
    نوشته شده توسط Mehrdad_Cracker در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •