نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پخش فیلم و صدا در جاوا

  1. #1

    Question پخش فیلم و صدا در جاوا

    سلام
    چطوری میشود فیلم در یک برنامه جاوا J2SE پخش کرد ؟ فیلمهایی که یا در کامپیوتر است و یا توسط کدهای Iframe مثل چیزی که آپارات میده بصورت realtime از اینترنت گرفت و نمایش داد. واضح ترش میشه اینکه کد iframe را بدهیم و فیلم برای ما نمایش داده شود و لذت ببریم . آیا از JNI باید استفاده کرد؟
    همینطور برای پخش موزیک که یا در کامپیوتر یا پادکست در اینترنت است .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: پخش فیلم و صدا در جاوا

    لایبرری استاندارد جاوا خصوصا JavaFX کلاسهایی برای اینکار داره. البته نباید انتظار داشته باشید هر فرمت و کدکی رو پشتیبانی کنه (مثلا mpeg4 رو پشتیبانی میکنه البته بسته به نوع سیستم عامل نیازمندی هایی وجود داره)
    کافیه سرچ بزنید how to play video in javafx
    برای صدا هم همینطور

    ولی اگر خیلی نرم افزار جامعی میخواید بسازید، باید دست به کد باشید و بعید میدونم همه کدکها لایبرریش وجود داشته باشه برای جاوا. هر چند سرچ کنید لایبرری هایی براش نوشته شدن.
    یکی از لایبرری هایی که به صورت پیشفرض در JRE وجود نداره، لایبرری های:
    http://www.xuggle.com/xuggler
    https://github.com/bramp/ffmpeg-cli-wrapper
    https://github.com/caprica/vlcj
    و Java Media Framework

    مثلا در لایبرری اولی گفته A free open-source library for Java developers to uncompress,manipulate, and compress recorded or live video in real time. که دقیقا چیزی هست که شما میخوایید

    اگر هم نمیخوایید زیاد درگیر بشید همون کلاسهای JavaFX فکر میکنم کفایت کنه (لیست فرمت ها و کدکهای پشتیبانی شده و پرتکل ها و... در لینک https://docs.oracle.com/javase/8/jav...e-summary.html با آی پی ایران نمیتونید ببینید).

    شما با JavaFX شروع کنید، دیدید محدودیت دارید برید سروقت سایر لایبرری ها

  3. #3

    پخش فیلم و صدا در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    لایبرری استاندارد جاوا خصوصا JavaFX کلاسهایی برای اینکار داره. البته نباید انتظار داشته باشید هر فرمت و کدکی رو پشتیبانی کنه (مثلا mpeg4 رو پشتیبانی میکنه البته بسته به نوع سیستم عامل نیازمندی هایی وجود داره)
    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    کافیه سرچ بزنید how to play video in javafx
    برای صدا هم همینطور

    ولی اگر خیلی نرم افزار جامعی میخواید بسازید، باید دست به کد باشید و بعید میدونم همه کدکها لایبرریش وجود داشته باشه برای جاوا. هر چند سرچ کنید لایبرری هایی براش نوشته شدن.
    یکی از لایبرری هایی که به صورت پیشفرض در JRE وجود نداره، لایبرری های:
    http://www.xuggle.com/xuggler
    https://github.com/bramp/ffmpeg-cli-wrapper
    https://github.com/caprica/vlcj
    و Java Media Framework

    مثلا در لایبرری اولی گفته A free open-source library for Java developers to uncompress,manipulate, and compress recorded or live video in real time. که دقیقا چیزی هست که شما میخوایید

    اگر هم نمیخوایید زیاد درگیر بشید همون کلاسهای JavaFX فکر میکنم کفایت کنه (لیست فرمت ها و کدکهای پشتیبانی شده و پرتکل ها و... در لینک https://docs.oracle.com/javase/8/jav...e-summary.html با آی پی ایران نمیتونید ببینید).

    شما با JavaFX شروع کنید، دیدید محدودیت دارید برید سروقت سایر لایبرری ها


    لینکهای بسیار مفیدی بود. با سپاس

    قسمت مشکل دار داستان اینجاست که من میخواهم کد iframe که سایتهای فیلم میدهند پخش کنم ، خیلی به قول شما دست به کد نیستم . ولی یک پخش ساده میخواهم . یا مثلا پادکستها با لینک مستقیم. آیا همچین چیزی بدون درگیر شدن زیاد داخل این api هایی که گفتید هست؟ همین امکانات برای اندروید چطوری است ؟

  4. #4

    پخش فیلم و صدا در جاوا

    نقل قول نوشته شده توسط vahid-p مشاهده تاپیک
    لایبرری استاندارد جاوا خصوصا JavaFX کلاسهایی برای اینکار داره. البته نباید انتظار داشته باشید هر فرمت و کدکی رو پشتیبانی کنه (مثلا mpeg4 رو پشتیبانی میکنه البته بسته به نوع سیستم عامل نیازمندی هایی وجود داره)
    کافیه سرچ بزنید how to play video in javafx
    برای صدا هم همینطور

    ولی اگر خیلی نرم افزار جامعی میخواید بسازید، باید دست به کد باشید و بعید میدونم همه کدکها لایبرریش وجود داشته باشه برای جاوا. هر چند سرچ کنید لایبرری هایی براش نوشته شدن.
    یکی از لایبرری هایی که به صورت پیشفرض در JRE وجود نداره، لایبرری های:
    http://www.xuggle.com/xuggler
    https://github.com/bramp/ffmpeg-cli-wrapper
    https://github.com/caprica/vlcj
    و Java Media Framework

    مثلا در لایبرری اولی گفته A free open-source library for Java developers to uncompress,manipulate, and compress recorded or live video in real time. که دقیقا چیزی هست که شما میخوایید

    اگر هم نمیخوایید زیاد درگیر بشید همون کلاسهای JavaFX فکر میکنم کفایت کنه (لیست فرمت ها و کدکهای پشتیبانی شده و پرتکل ها و... در لینک https://docs.oracle.com/javase/8/jav...e-summary.html با آی پی ایران نمیتونید ببینید).

    شما با JavaFX شروع کنید، دیدید محدودیت دارید برید سروقت سایر لایبرری ها
    خدا پدر مادر مخترع اینترنت را بیامرزد چند نمونه کد پیدا کردم که یکی خیلی عالی بود JMF بی صاحب شده فکر میکنم بخاطر اینکه JavaFx هست دیگه این API رو توسعه نمیدهند. خیلی راحت Direct url فیلم و پادکست دادم بدون دغدغه پخش کرد. از JavaFx استفاده کرده. در ادامه نمونه کد را میزارم صلواتی استفاده کنید.
    /* * To change this license header, choose License Headers in Project Properties.
    * To change this template file, choose Tools | Templates
    * and open the template in the editor.
    */


    /**
    *
    * @author Dany
    */
    import javafx.application.Application;
    import javafx.collections.ListChangeListener;
    import javafx.collections.MapChangeListener;
    import javafx.scene.Group;
    import javafx.scene.Scene;
    import javafx.scene.media.Media;
    import javafx.scene.media.MediaView;
    import javafx.scene.media.Track;
    import javafx.stage.Stage;


    /**
    * A sample media player which loops indefinitely over the same video
    */
    public class MediaPlayer extends Application {


    // private static final String MEDIA_URL = "http://hw6.asset.aparat.com/aparat-video/74a6b115918d074440213e6ed016bd3c6982112-270p__64853.mp4?direct=1";
    private static final String MEDIA_URL = "http://tehranpodcast.ir/wp-content/uploads/2016/11/DialogueBox-Episode-09.mp3";


    private static String arg1;


    @Override
    public void start(Stage stage) {
    stage.setTitle("Media Player");


    // Create media player
    Media media = new Media((arg1 != null) ? arg1 : MEDIA_URL);
    javafx.scene.media.MediaPlayer mediaPlayer = new javafx.scene.media.MediaPlayer(media);
    mediaPlayer.setAutoPlay(true);
    mediaPlayer.setCycleCount(javafx.scene.media.Media Player.INDEFINITE);


    // Print track and metadata information
    media.getTracks().addListener(new ListChangeListener<Track>() {
    public void onChanged(Change<? extends Track> change) {
    System.out.println("Track> " + change.getList());
    }
    });
    media.getMetadata().addListener(new MapChangeListener<String, Object>() {
    public void onChanged(MapChangeListener.Change<? extends String, ? extends Object> change) {
    System.out.println("Metadata> " + change.getKey() + " -> " + change.getValueAdded());
    }
    });


    // Add media display node to the scene graph
    MediaView mediaView = new MediaView(mediaPlayer);
    Group root = new Group();
    Scene scene = new Scene(root, 800, 600);
    root.getChildren().add(mediaView);
    stage.setScene(scene);
    stage.show();
    }


    public static void main(String[] args) {
    if (args.length > 0) {
    arg1 = args[0];
    }
    Application.launch(args);
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. بهترین روش پخش صدا در جاوا
    نوشته شده توسط vahid-p در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 03:37 صبح
  2. سوال: نمایش فیلم و صوت در جاوا با فرمتهای مختلف
    نوشته شده توسط delavarmard در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 15:48 عصر
  3. سوال: كمكم كنيد....» پخش فيلم و صدا در وب سايت؟؟؟
    نوشته شده توسط hamed009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1390, 11:23 صبح
  4. سوال: چگونگی پخش فیلم یا صدا در سایت
    نوشته شده توسط s.iran در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 08:32 صبح
  5. نحوه نمایش فیلم و صدا در اکسس
    نوشته شده توسط سیامک سیامک در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 20 بهمن 1386, 11:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •