نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارور Connection timed out

  1. #1

    ارور Connection timed out

    با عرض سلام
    بنده هنگامی که قطعه کد زیر رو در هاست اجرا میکنم :
    <?php
    $url= "https://www.google.com";
    file_get_contents($url);
    ?>
    با خطای زیر مواجه میشم:
    Warning: file_get_contents(https://www.google.com): failed to open stream: Connection timed out
    در صورتی که اگر همین کد رو در لوکال هاست اجرا کنم با هیچ مشکلی مواجه نخواهم شد.
    دلیل این خطا چیست ؟!
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: ارور Connection timed out

    بعضی هاست‌ها امکان انتقال فایل از سرور دیگر به سرور رو میبندن یا به شدت سرعت رو پایین میارن. بدلیل پیشگیری از leach کردن و انتقال فایل بین سروری.
    همچنین در کانفیگ عمومی سرورها مقدار default_socket_timeout بر روی 60 هست که برای دریافت یک استریم نهایت 60 ثانیه هست. که وقتی امکان دانلود شما بر روی سرور محدود شده این مورد هم بیشتر طول خواهد کشید و نهایت error خواهد داشت
    داکیومنت php برای حل این گونه مشکلات راهکاری داره که شاید مفید باشه
    http://php.net/wrappers.http

    در آخر توابع curl هم یه تست کنید. روی بیشتر هاست‌ها که file_get_contents خطا داده تونسته دیتا رو برگردونه

    $url='http://google.com/';
    $ch=curl_init();
    $timeout=5;


    curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);


    $result=curl_exec($ch);
    curl_close($ch);
    echo $result;

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 آذر 1393, 10:16 صبح
  2. خطای connection time out
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 شهریور 1391, 09:53 صبح
  3. خطای connection time out
    نوشته شده توسط malihehshajari در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 10:29 صبح
  4. Connection time out
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 خرداد 1386, 03:31 صبح
  5. یک Connection Time out Error
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1383, 08:27 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •