نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اتصال به ماژول esp8266 به صورت Access point

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    dg,qt?
    پست
    70
    تشکر کردن
    56
    29 بار تشکر شده در 12 پست

    Question اتصال به ماژول esp8266 به صورت Access point

    با سلام
    در نرم افزار آردوینو با زبان C اتصال با esp8266 رو بصورت access point بوجود آوردم ولی برای فرستادن کد های دستوری نتونستم نمونه کدی روی نت پیدا کنم تمام نمونه کدها در زمینه server و client هست و بین دستور دهنده و esp مودم بصورت واسط قرار گرفته
    در صورتیکه از دوستان کسی با این ماژول کار کرده و نمونه کدی که بتونم به عنوان راهنما و با زبان c ازش استفاده کنم، ممنون میشم

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1397
    پست
    1
    تشکر کردن
    0
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: اتصال به ماژول esp8266 به صورت Access point

    دوست عزیز یک سر به این ادرس در کامپیوتر خودت بزن مثال ماده اش هست

    C:\Users\your user\AppData\Local\Arduino15\packages\esp8266\hardware \esp8266\2.3.0\libraries\ESP8266WiFi\examples\WiFi AccessPoint


  3. #3
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    41
    پست
    5,868
    تشکر کردن
    406
    6,067 بار تشکر شده در 1,475 پست

    نقل قول: اتصال به ماژول esp8266 به صورت Access point

    یک مثال تو کتابخانه Wifi اش هست به نام Web Server. اون رو بررسی کن.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    پست
    36
    تشکر کردن
    8
    18 بار تشکر شده در 11 پست

    نقل قول: اتصال به ماژول esp8266 به صورت Access point

    سلام. من هم نتونستم چیزی در این مورد پیدا کنم.
    البته با دستورات AT Command و میکرو کنترلری که به ماژول متصل کردم اینکار را انجام دادم.
    کاری که انجام دادم این بود که ماژول ESP8266 را بصورت Access point تعریف کردم و سپس با لب تاب و برنامه Labview به ماژول متصل شدم و دیتا را بصورت وای فای میخونم. اما این روش خیلی کنده حتی باود ریت سریال بین میکرو و ماژول هم بالا میبرم ولی در کند هست. میخواستم از طریق آردینو و برنامه نویسی مستقیم ماژول انجام بدم که متاسفانه چیزی پیدا نکردم. مثل شما. خیلی هم گشتم. اگه کسی میدونه کمک کنه لطفا.

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در اتصال به اکسس(Access)
    نوشته شده توسط احمد سامعی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 03 مهر 1386, 02:15 صبح
  2. اتصال به بانک Access با Ado
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1384, 16:21 عصر
  3. چگونگی اتصال به صورت Remote
    نوشته شده توسط In_Chan_Nafar در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1384, 19:56 عصر
  4. اتصال به بانک ACCESS پسورد دار از طریق BDE ؟
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 دی 1383, 23:12 عصر
  5. چگونگی اتصال به فایل Access Database با پسورد
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اردیبهشت 1383, 09:23 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •