نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه برنامه نویسی برای فیلدهای سفارشی

  1. #1

    نحوه برنامه نویسی برای فیلدهای سفارشی

    سلام.وقت بخیر.
    من برای جدول کاربرانم یک جدول فیلد سفارشی ایجاد کردم که بخشی از دیاگرام رو اینجا می بینید:
    customefield.jpg

    با استفاده از EF تو پروژه اومدم ترکیب کردم و یه لیست به دست آوردم و ریختم تو ViewBage.حالا برای ایجاد فیلدها تو پروژه به مشکل برخوردم.
    کدهای من این هست:
     @foreach (var item in ViewBag.CustomeFields)    {
    <div class="form-group">

    <div class="col-md-10">
    @if(item.FieldTypeName=="Textbox")
    @Html.Editor(item.FieldName, new { htmlAttributes = new { @class = "form-control" } })
    }

    ولی از این خط خطا میگیره.نمبدونم دقیقا تو این محیط چجوری بر اساس نوع یه فیلد درست کنم؟!
             @Html.Editor(item.FieldName, new { htmlAttributes = new { @class = "form-control" } })

    آیا روشم درسته؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: نحوه برنامه نویسی برای فیلدهای سفارشی

    یه خطا که اینه که بعد از if کروشه باز نکردید }
    تصویر یا متن خطایی که میده رو بذارید.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ی برنامه نویسی برای آی سی های فلش ؟؟
    نوشته شده توسط universityel در بخش برنامه نویسی سیستم های Embeded
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1390, 10:31 صبح
  2. نحوه برنامه نویسی برای سیستمهای بزرگ پر کاربر
    نوشته شده توسط joker در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1390, 10:41 صبح
  3. نحوه انتخاب یکی از زبانهای برنامه نویسی برای طراحی صفحات
    نوشته شده توسط masoudkomijanii در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1390, 19:38 عصر
  4. سوال: برنامه نویسی برای فیلدهای DataGridView
    نوشته شده توسط AmirAmiri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 03 خرداد 1389, 20:57 عصر
  5. نحوه برنامه نویسی برای سخت افزار در vb
    نوشته شده توسط sadegi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1384, 11:38 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •