نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در حذف از جدول

  1. #1

    Question مشکل در حذف از جدول

    سلام.
    توسط DataSet و TableAdapter با دیتابیس ارتباط برقرار میکنم.
    میخواهم با زدن دکمه Delete کیبورد سطر از دیتاگرید حذف بشه و همزمان از دیتابیس.
    ولی بعد از حذف این ایراد رو میگیره:System.NullReferenceException: 'Object reference not set to an instance of an object

    کوئری مربوط به حذف در TableAdapter:
    DELETE FROM [dbo].[tbl_Karmand] WHERE ([CodeKardamand] = @id)


    کد رویداد UserDeletingRow به این صورت نوشته شده:
    if (MessageBox.Show("sure?", "warning", MessageBoxButtons.YesNo) == DialogResult.Yes)
    {
    tbl_KarmandTableAdapter.DeleteQuery(dataGridView1. SelectedRows[0].Cells[0].Value.ToString());

    }
    else
    e.Cancel = true;


    چرا وقتی دکمه حذف را میزنم با این ارور مواجه میشم؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: مشکل در حذف از جدول

    با سلام
    CodeKardamand عددی هست یا رشته؟
    اگر عددی هست بایدم خطا بزنه
    به این شکل تغییر بدید:

    tbl_KarmandTableAdapter.DeleteQuery(Convert.ToInt3 2(dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value));

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: مشکل در حذف از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    CodeKardamand عددی هست یا رشته؟
    اگر عددی هست بایدم خطا بزنه
    به این شکل تغییر بدید:

    tbl_KarmandTableAdapter.DeleteQuery(Convert.ToInt3 2(dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value));

    موفق باشید
    ممنون از جوابتون.ولی این کد برای convert درسته؟
    بعد اینکه CodeKarmand بصورت nvarchar در دیتابیس ذخیره شده
    آخرین ویرایش به وسیله masoud.a : یک شنبه 10 اردیبهشت 1396 در 11:32 صبح

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در حذف از جدول

    سلام.دوست گرامی با توضیحات شما مشخصه که مشکل از کد حذف کردن نیست کد به درستی عمل میکند خطای
    System.NullReferenceException: 'Object reference not set to an instance of an object
    مربوط به سمت sql server هست شما جدول (جداولی ) در دیتابیس داری که در آن کلید جدول کارمند در آنها به عنوان کلید خارجی درج شده است.در پروسیجر سمت sql server قبل از حذف رکورد کارمند باید رکورد های وابسته به رکورد مورد نظر خذف کنی سپس رکورد کارمند حذف شود.و یا راه دیگر آن در بخش پراپتی ارتباطات بین جداول هم می توانی شرایط خذف رکورد رو مشخص کنی که در صورت حذف رکوردی از جدول کارمند تمام رکوردهای مربوطه در جداول دیگر حذف شوند یا بجای کلید خارجی آن مقدار null قرار گیرد.
    First,solve the problem then write the code

  5. #5

    نقل قول: مشکل در حذف از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    سلام.دوست گرامی با توضیحات شما مشخصه که مشکل از کد حذف کردن نیست کد به درستی عمل میکند خطای

    مربوط به سمت sql server هست شما جدول (جداولی ) در دیتابیس داری که در آن کلید جدول کارمند در آنها به عنوان کلید خارجی درج شده است.در پروسیجر سمت sql server قبل از حذف رکورد کارمند باید رکورد های وابسته به رکورد مورد نظر خذف کنی سپس رکورد کارمند حذف شود.و یا راه دیگر آن در بخش پراپتی ارتباطات بین جداول هم می توانی شرایط خذف رکورد رو مشخص کنی که در صورت حذف رکوردی از جدول کارمند تمام رکوردهای مربوطه در جداول دیگر حذف شوند یا بجای کلید خارجی آن مقدار null قرار گیرد.
    Cascade باید باشه یا SetNull؟
    عکس ارتباطات رو هم میفرستم.اینجا جدول کارمند فقط با فاکتور ارتباط داره.همینو عوض کنم یا لازمه همه Relation ها رو تنظیم کنم؟ چون هنوز هم اون اشکال هنگام حذف وجود داره

    db ask.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله masoud.a : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 در 11:33 صبح

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در حذف از جدول

    Cascade باشه کفایت میکنه.آنچه من از تصویر بالا دریافت کردم از جدول کارمند به فاکتور یک ارتباط یک به چند وجود دارد و از جدول فاکتور به جدول شرکت فروش و بین جدول فاکتور و جدول سفارش یک ارتباط یک به یک وجود دارد .ارتباط بین جدول فروش و جدول شرکت فروش ،ارتباط بین جدول کارمند و جدول فاکتور و ارتباط بین جدول فاکتور و جدول سفارش حالت حذف رکورد رو روی Cascade تنظیم کن.
    **ارتباط بین جدول فروش و سفارش را اصولا بصورت یک به چند طراحی میکنند تا ارتباط یک به یک**
    آخرین ویرایش به وسیله ژیار رحیمی : دوشنبه 11 اردیبهشت 1396 در 13:13 عصر
    First,solve the problem then write the code

  7. #7

    نقل قول: مشکل در حذف از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    Cascade باشه کفایت میکنه.آنچه من از تصویر بالا دریافت کردم از جدول کارمند به فاکتور یک ارتباط یک به چند وجود دارد و از جدول فاکتور به جدول شرکت فروش و بین جدول فاکتور و جدول سفارش یک ارتباط یک به یک وجود دارد .ارتباط بین جدول فروش و جدول شرکت فروش ،ارتباط بین جدول کارمند و جدول فاکتور و ارتباط بین جدول فاکتور و جدول سفارش حالت حذف رکورد رو روی Cascade تنظیم کن.
    **ارتباط بین جدول فروش و سفارش را اصولا بصورت یک به چند طراحی میکنند تا ارتباط یک به یک**
    ارتباط ها را cascade کردم ولی تغییری ایجاد نشد و همون مشکل وجود داره

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در حذف از جدول

    مشکل ازجدول ثبت سفارش هست که دارای دو کلید اصلی میباشد .شما جدول ثبت سفارش رو با جدول فاکتور به صورت یک به چند پیاده سازی کن
    tbl_sabtesefaesh
    =================
    Id:int کلید اصلی و AutoIncreament
    ShomareFactor کلید خارجی
    KodeKala کلید خارجی
    Tedad
    GheymateVahed
    ...
    ...
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در حذف از دیتابیس
    نوشته شده توسط Overhere در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1392, 13:42 عصر
  2. مشکل در حذف از دیتابیس
    نوشته شده توسط shahramap در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 01:13 صبح
  3. مشکل در جستجو از جدول بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط sgh_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1391, 12:15 عصر
  4. مشکل با حذف از جدول
    نوشته شده توسط amin750 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1391, 21:42 عصر
  5. مشکل در حذف از DGV
    نوشته شده توسط metallica در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1390, 17:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •