نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل access denied در StreamReader و Streamwriter

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    Unhappy مشکل access denied در StreamReader و Streamwriter

    سلام دوستان
    وقتی میخوام یه متنی رو توی یک فایل بنویسم توی پروژه راحت در فایل نوشته میشه. اما وقتی همون برنامه رو ستاپ میکنم(با اینستال شیلد) خطای عدم دسترسی به خواندن یا نوشتن رو میده

    string str_path = Application.StartupPath + "\\3.dat";
    if (File.Exists(str_path))
    {
    string strpassDec;
    using (FileStream fs = new FileStream(str_path)
    {
    using (StreamReader sr = new StreamReader(sr))
    {
    strpassDec = sr.ReadToEnd();
    }
    }





  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل access denied در StreamReader و Streamwriter

    برنامه ت رو در مد run as administrator اجرا کن تا مجوز دسترسی داشته باشه(بطور پیش فرض برنامه رو در درایو C نصب کردی)
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mansourii
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    299

    نقل قول: مشکل access denied در StreamReader و Streamwriter

    با سلام دوست عزیز
    درسته. اما چطور میتونم مجوزهای لازم رو داشته باشم یا اینکه کاربر چطور بصورت پیش فرض نرم افزار رو ران از ادمین باز کنه؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل access denied در StreamReader و Streamwriter

    راه های اعمال و یا غیر فعال کردن مد administrator برای اجرا برنامه:
    1- تغییر User account setting در ویندوز (غیر فعال کردن سطح دسترسی)
    2- افزودن فایل manifest به پروژه جهت اعمال پیش فرض مد run as administrator
    3-از طریق نرم افزار setup ساز هم میتوان مد اجرایی برنامه را مشخص کرد.
    4- اعمال مد administratorپیش فرض برای فایل اجرایی برنامه(روی فایل اجرایی کلیک راست> properties > advanced سپس گذاشتن تیک run as administrator)
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای access denied در استفاده از ریجستری در 7
    نوشته شده توسط hnosen در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 15:21 عصر
  2. ارور Access Denied در ايجاد فولدر
    نوشته شده توسط yekta64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 13:00 عصر
  3. سوال: چگونگي رفع خطاي Access Denied در System.IO
    نوشته شده توسط EbiPenMan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 دی 1387, 13:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •