نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اتصال textbox به جدول پایگاه sql

  1. #1

    اتصال textbox به جدول پایگاه sql

    سلام خدمت دوستان.
    من توی برنامه ای که نوشتم و به پایگاه sqlexpress متصل شده، یه تکست باکس و یه لیبل گذاشتم. می خوام تکست باکس رو به جدول employee متصلش کنم تا همزمان با تایپ کد پرسنلی شخص بلافاصله نام شخص توی لیبل ظاهر بشه.
    توی اینترنت هم زیاد گشتم ولی راه حلشو پیدا نکردم.
    محتاج راهنمایی دوستان هستم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: اتصال تکست باکس به جدول پایگاه sql

    نحوه اتصالتون چجوریه ؟ با ado یا لینک یا انتیتی . میتونید تو رویداد تکست چنج بنویسید تا حین تایپ سرچ هم انجام بشه

  3. #3

    نقل قول: اتصال textbox به جدول پایگاه sql

    سلام

    کانکشن استرینگ من اینه. اتصال هم برقرار میشه و کارای دیگه می تونم انجام بدم.
    SqlConnection con = new SqlConnection( string.Format( "Server=.\\SQLEXPRESS; Database=" + textBox1.Text + "" + txtschoolcode.Text + "; trusted_Connection=true;"));

    ولی نمیدونم تو رویداد text change چی بنویسم!
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 در 09:47 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: اتصال textbox به جدول پایگاه sql

    DataTable Dt = new DataTable();
    string sql="select Name from employee where Id="+ codepersonnel;
    SqlDataAdapter Da = new SqlDataAdapter(sql,con);
    Dt.Clear();
    Da.Fill(Dt);
    if(Dt.rowscount>0) { txtName.text= dt.rows[0]["Name"].ToString(); }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 در 09:47 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: اتصال textbox به جدول پایگاه sql

    اگر تعداد ارقام کد پرسنلی ثابت هستش نیازی نیست به ازاء هر عددی که تایپ میکنی به دنبال اطلاعات بگردی. در رویداد textChange بررسی کن که اگر تعداد ارقام به عنوان مثال 5 شد یک تابع یا روال که کارش جستجوی شماره پرسنلی بصورت حلقه در بین ردیف های DataTable هستش فراخوانی بشه و یا اینکه یه دستور SQL اجرا بشه و به دنبال رکوردی به شماره مورد نظر بگرده.

    اگر اطلاعاتی پیدا شد مقدار Count متغیر DataTable بزرگتر از 0 خواهد بود و در غیراینصورت 0 است. در صورتی که مقدار Count بزرگتر از 0 بود میتونی به اطلاعات ستون مورد نظر دسترسی داشته باشی: DataTable.Rows(0).Item(3).Tostring

  6. #6

    نقل قول: اتصال textbox به جدول پایگاه sql

    سپاس از توجه شما
    این رویداد رو بنده می خوام روی تعداد بیشتری فیلد اعمال کنم که داده های جدولش ارقام ثابتی ندارن. از یک رقمی هست به بالا.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: اتصال textbox به جدول پایگاه sql

    مشکلی نیست هر تعداد ستون هم باشه جوابگو هست

تاپیک های مشابه

  1. اتصال textbox به فيلدي از جدول
    نوشته شده توسط sahar482 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 14:59 عصر
  2. سوال: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده
    نوشته شده توسط yuttrim20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 23:10 عصر
  3. سوال درباره اتصال به جدول با SQL
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 15:46 عصر
  4. سوال: چگونگی اتصال textbox به ستونی از پایگاه داده
    نوشته شده توسط gilas1368 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 09:34 صبح
  5. اتصال textbox به دستور sql
    نوشته شده توسط fereshtehrahimi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 08:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •