نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

  1. #1

    چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    سلام
    میخوام ادرس کوکی های موزیلا و کروم را بدست بیارم ولی با توجه به اینکه مسیر ذخیره سازی در هر سیستمی فرق میکنه نتونستم بگیرم
    برای مثال فقط مسیر زیر ثابته :
    Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\
    ممنون میشم کمک کنید

  2. #2

    نقل قول: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    دوستان این تاپیک 60 تا سین خورد ولی متاسانه کسی پاسخگو نیست
    ممنون میشم یکی از استادان راهنمایی کنند

  3. #3

    نقل قول: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    سلام تنها چیزی که میتونه متغیر باشه اسم کاربره و بقیه همه ثابت هستن که اونم میتونی با یه سرچ بدست بیاری که چجوری اسم کاربر رو بدست بیاری

    C:\Users\{user-Name}\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles

  4. #4

    نقل قول: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط alireza4474 مشاهده تاپیک
    سلام تنها چیزی که میتونه متغیر باشه اسم کاربره و بقیه همه ثابت هستن که اونم میتونی با یه سرچ بدست بیاری که چجوری اسم کاربر رو بدست بیاری

    C:\Users\{user-Name}\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles
    دوست عزیز ممنون
    با کد زیر میشه نام کاربری رو بدست اورد
     System.Environment.UserName.ToString();

    ولی پوشه AppData در سیستم ها متغییره
    برای مثال ویندوز های قبلی
    C:\Documents and Settings\USER\Application Data
    مشکل من اینه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 در 18:36 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    یه نگاه به لینک زیر بنداز ببین مشکلت رو حل میکنه

    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...or=-2147217396

  6. #6

    نقل قول: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    یه نگاه به لینک زیر بنداز ببین مشکلت رو حل میکنه

    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...or=-2147217396

    ممنون ولی چیزی دستگیرم نشد
    من میشکل فقط بدست اوردن مسیر یه فایله

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    نقل قول نوشته شده توسط soheilnew مشاهده تاپیک
    ممنون ولی چیزی دستگیرم نشد
    من میشکل فقط بدست اوردن مسیر یه فایله

    با استفاده از Environment.SpecialFolder میتونی به پوشه های سیستم عامل بدون اینکه درگیر این موضوع بشی که در کدام درایو قرار داره دسترسی داشته باشی.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: چطور مسیر متغیر یه فایل رو در سی شارپ بدست بیارم ؟

    با سلام
    میتونی به این شکل بدست بیاری

    string path =String.Format(@"{0}\Mozilla\Firefox\Profiles", Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolde r.ApplicationData));
    MessageBox.Show(path.ToString());
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور میشه یه متن رو در سی شارپ نمایش داد؟
    نوشته شده توسط mojtaba5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1392, 18:23 عصر
  2. سوال: نحوه کار با فایل ها در سی شارپ
    نوشته شده توسط saeid99 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 10 تیر 1390, 23:24 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 20:51 عصر
  4. باز کردن فایل دلخواه در سی شارپ
    نوشته شده توسط Rasilinkof در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1388, 11:33 صبح
  5. سوال: فایل دودویی در سی شارپ
    نوشته شده توسط vahid.bz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 31 فروردین 1388, 18:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •