نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ریدایرکت از یک اکشن به اکشن دیگر

  1. #1

    ریدایرکت از یک اکشن به اکشن دیگر

    سلام دوستان

    من یه اکشن دارم که میخام از اکشنم به اکشن دیگه ای برم.در اخر دستورات اکشن اولی این کد رو مینویسم اما هیچ اتفاقی نمیفته.ممنون میشم راهنمایی کنید.

    return RedirectToAction("test" );

    من در ویو اکشن اول از post استفاده میکنم و وارد اکشن اول میشم میشه به این دلیل باشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736

    نقل قول: ریدایرکت از یک اکشن به اکشن دیگر


  3. #3

    نقل قول: ریدایرکت از یک اکشن به اکشن دیگر

    ممنون
    من از یه helper استفاده میکنم که عکسم رو آپلود کنم.زمانیکه اونو کامنت میکنم مشکلم حل میشه.اما من به اضافه کردن عکس نیاز دارم.در این حالت چطور میتونم ریدایرکت داشته باشم؟

    @using (Html.BeginForm("AddFood", "Admin", FormMethod.Post, new { enctype = "multipart/form-data", id = "myUploadForm" }))
    {

  4. #4

    نقل قول: ریدایرکت از یک اکشن به اکشن دیگر

    شما باید در اکشن POST تون Redirect رو انجام بدید ، چون بعد از Submit شدن فرم وارد اکشن POST میشید .
    RedirectToAction هم چند پارامتر داره که میتونید Action , Controller , RouteValues رو داخلش مشخص کنید :
    return RedirectToAction("MyAction" , "MyController" );

  5. #5

    نقل قول: ریدایرکت از یک اکشن به اکشن دیگر

    بله در متد پست قرار دادم

    ببینین کل کد من بصورت زیر هست که اگر اپلود عکس رو حذف کنم ریدایرکت انجام میشه در غیر اینصورت اتفاقی صورت نمیگیره

       [HttpPost]
    public ActionResult AddFood(AddFoodViewModel model, HttpPostedFileBase UploadImage)
    {
    List<System.Web.Mvc.SelectListItem> items = new List<System.Web.Mvc.SelectListItem>();

    if (ModelState.IsValid)
    {
    model.Food.Image = UploadImage.FileName;
    string path = Server.MapPath("~") + "FoodImages\\" + UploadImage.FileName;
    UploadImage.InputStream.ResizeImageByWidth(500, path, Utility.ImageComperssion.Normal);
    db.Foods.Add(model.Food);
    db.SaveChanges();
    items = model.List;
    foreach (var item in items)
    {
    // if (item.Selected)
    // {
    int idstuf = Convert.ToInt32(item.Value);
    int idfood = model.Food.Id;
    db.AddFoodStuff(idstuf, idfood);
    // }
    }
    // return MessageBox.Show("محصول با موفقیت ثبت شد", MessageType.Success);
    return RedirectToAction("AddStuffAmount","Admin", new { foodid=model.Food.Id});
    }
    else
    {
    return View();
    }


    }

  6. #6

    نقل قول: ریدایرکت از یک اکشن به اکشن دیگر

    بهترین کار این هستش که داخل کدتون Breakpoint بزارید و دیباگش کنید که دقیقا مشکل کجا هستش چون مشکل نمیتونه صرفا از " کد آپلود عکس " باشه .

تاپیک های مشابه

  1. ريدايركت از يك دامين به دامين ديگر
    نوشته شده توسط no0rin_66 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1392, 17:41 عصر
  2. انتقال رکوردها از یک بانک به بانک دیگر
    نوشته شده توسط Microsoft در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 27
    آخرین پست: پنج شنبه 05 بهمن 1385, 08:59 صبح
  3. از بین بردن صدای BEEP در هنگام رفتن از یک فیلد به فیلد دیگر
    نوشته شده توسط pinacle در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1384, 16:04 عصر
  4. انتقال کاربران از یک AD به یکی دیگر
    نوشته شده توسط houtanal در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 14:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •