نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به گالری در app و درخواست مجوز از کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question دسترسی به گالری در app و درخواست مجوز از کاربر

    سلام به همه :-)
    دوستان من واسه درسترسی به به گالری توی منی فست از این کد استفاده کردم :

    <uses-permission android:name="android.permission.READ_EXTERNAL_STO  RAGE" />
    <uses-permission android:name="android.permission.WRITE_EXTERNAL_ST ORAGE" />


    اما موقع اجرا باز از کاربر مجوز میخواد ! (عکس اول ضمیمه)

    حتی این رو هم اضافه کردم توی اکتیویتی لی باز مجوز میخواد :

    // Check if we have write permission    private static void verifyStoragePermissions(Activity activity) {
    int permission = ActivityCompat.checkSelfPermission(activity, Manifest.permission.READ_EXTERNAL_STORAGE);
    if (permission != PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
    // We don't have permission so prompt the user
    ActivityCompat.requestPermissions(activity, PERMISSIONS_STORAGE, REQUEST_EXTERNAL_STORAGE);
    }
    }


    و سوال دیگه اینکه یه لیست ویو دارم ، که فهرست کاربران رو نمایش میده ! (عکس دوم ضمیمه)
    توی ایمولیتور تعداد کاربر هر چند تایی که باشه بدون مشکل نمایش داده میشه ولی توی گوشی اگه تعداد از یک کاربر بره بالاتر برنامه کرش میکنه !؟
    به نظر خودم به خاطر حجم بالای عکس های کاربر هاست ... چون خطایی هم نمیده !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: دسترسی به گالری در app و درخواست مجوز از کاربر

    دوستان مشکل مجوز که ظاهرا از اندروید 6 به بالا همچین داستانی وجود داره و برنامه مجوز رو باید از کاربر بگیره (اگه اشتباه متوجه شدم لطفا بگین)
    و مشکل دوم رو هم توی آداپتر مربوط به لیست ویو دوباره عکس ها رو ریسایز کردم مشکل برطرف شد :-)

    گفتم شاید به درد کسی بخوره !

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به گالری در app و درخواست مجوز از کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    دوستان مشکل مجوز که ظاهرا از اندروید 6 به بالا همچین داستانی وجود داره و برنامه مجوز رو باید از کاربر بگیره
    گفتم شاید به درد کسی بخوره !
    بلی. کاربر شما باید باید حتما تو خود برنامه مجوز رو بده. دیگه اندروید این اجازه رو تو زمان نصب برداشته و میگه تو برنامه باید خود کاربر اجازه بده که خیلی خوب شده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ASKaffash
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,427

    نقل قول: دسترسی به گالری در app و درخواست مجوز از کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    بلی. کاربر شما باید باید حتما تو خود برنامه مجوز رو بده. دیگه اندروید این اجازه رو تو زمان نصب برداشته و میگه تو برنامه باید خود کاربر اجازه بده که خیلی خوب شده
    سلام
    این مجوز از درون برنامه به چه شکلی انجام می شود ؟ چون من این مشکل را دارم لطفا" راهنمائی بفرمائید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    نقل قول: دسترسی به گالری در app و درخواست مجوز از کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط ASKaffash مشاهده تاپیک
    سلام
    این مجوز از درون برنامه به چه شکلی انجام می شود ؟ چون من این مشکل را دارم لطفا" راهنمائی بفرمائید
    با این کد میتونید از درون برنامه دسترسی را اعمال کنید

    int hasSMSPermission = checkSelfPermission(android.Manifest.permission.SE  ND_SMS);        int READSMS = checkSelfPermission(READ_SMS);
    List<String> permissions = new ArrayList<String>();


    if (hasSMSPermission != PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
    permissions.add(android.Manifest.permission.SEND_S MS);
    }
    if (READSMS != PackageManager.PERMISSION_GRANTED) {
    permissions.add(READ_SMS);
    }
    if (!permissions.isEmpty()) {
    requestPermissions(permissions.toArray(new String[permissions.size()]), 101);
    }



تاپیک های مشابه

  1. مجوز دسترسی به یوزر در SQL
    نوشته شده توسط amini699 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 15:04 عصر
  2. سوال: مجوز دسترسی به یوزر در SQL
    نوشته شده توسط amini699 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1393, 22:07 عصر
  3. چگونگی دسترسی به متغییرها در یک برنامه چند فرمی؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1383, 02:25 صبح
  4. مشکل دسترسی به بانک در اینترنت
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1383, 11:07 صبح
  5. دسترسی به فایلها در شاخه هایی دیگر
    نوشته شده توسط yazdan در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1383, 18:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •