نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نگهداری اطلاعات چندتکست باکس در ویو و پاس دادن آن به اکشن

  1. #1

    نگهداری اطلاعات چندتکست باکس در ویو و پاس دادن آن به اکشن

    سلام دوستان

    دوستان من در یک ویو با استفاده از یک حلقه for چند تکستباکس ایجاد میکنم که کاربر مقادیری رو در این تکستها وارد میکنه.چظور میتونم این مقادیر رو نگهداری کنم و به اکشنم پاش بدم؟
    ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: نگهداری اطلاعات چندتکست باکس در ویو و پاس دادن آن به اکشن

    شما میتونید آرایه ای از ورودی ها رو از ویو دریافت کنید ( به تعداد نامحدود ) و با استفاده از foreach اون ها رو داخل دیتابیس ذخیره کنید :

    ویو :

    <div class="form-group">
    @Html.Label(item.LessonName, htmlAttributes: new { @class = "control-label col-md-2" })
    <div class="col-md-10">
    @Html.TextBox("inputValues", null, new { @class = "form-control"})
    </div>
    </div>


    <div class="form-group">
    @Html.Label(item.LessonName, htmlAttributes: new { @class = "control-label col-md-2" })
    <div class="col-md-10">
    @Html.TextBox("inputValues", null, new { @class = "form-control"})
    </div>
    </div>


    <div class="form-group">
    @Html.Label(item.LessonName, htmlAttributes: new { @class = "control-label col-md-2" })
    <div class="col-md-10">
    @Html.TextBox("inputValues", null, new { @class = "form-control"})
    </div>
    </div>


    <div class="form-group">
    @Html.Label(item.LessonName, htmlAttributes: new { @class = "control-label col-md-2" })
    <div class="col-md-10">
    @Html.TextBox("inputValues", null, new { @class = "form-control"})
    </div>
    </div>


    // ...


    کنترلر :
    [HttpPost]
    public ActionResult Test(params string[] inputValues)
    {
    foreach(var item in inputValues)
    {
    Model model = new Model
    {
    YourProperty = item,
    // ...
    }
    db.Models.Add(model);
    }
    db.SaveChanges();
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Moien Tajik : شنبه 16 اردیبهشت 1396 در 15:59 عصر

  3. #3

    نقل قول: نگهداری اطلاعات چندتکست باکس در ویو و پاس دادن آن به اکشن

    ممنون واقعا عالی بود.

    اگر به هر تکست باکس یک id اختصاص بدم ایا میتونم تو حلقه For در اکشن بهشون دسترسی داشته باشم؟

  4. #4

    نقل قول: نگهداری اطلاعات چندتکست باکس در ویو و پاس دادن آن به اکشن

    خیر ، با استفاده از Name یک Element شما میتونید فقط به Value اون المنت دسترسی داشته باشید ، اگر نیاز به Id اون ها دارید ، میتونید دقیقا به شکل بالا ، Id ها رو داخل یک تگ hidden قرار بدید و بصورت params string در اکشن دریافتشون کنید .

تاپیک های مشابه

  1. ساخت تيبل و نحوه پاس دادن آن به استيمول
    نوشته شده توسط niknam_mh در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 فروردین 1393, 07:36 صبح
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 14:15 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 06 شهریور 1390, 18:13 عصر
  4. سوال: نمایش اطلاعات تکس باکس در فرم بعدی
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1390, 23:20 عصر
  5. سوال: سوال در مورد نحوه پاس دادن متغیر به jQuery توسط ASP.NET
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 مهر 1389, 23:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •