نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ویجت در وردپرس

  1. #1

    ویجت در وردپرس

    سلام
    من داخل قالب وردپرس می خوام یه ویجت تعریف کنم که بتونم پربازدیدترین پست ها رو نمایش بدم.
    تا اونجایی که متوجه شدم با استفاده از کد زیر ویجت تعریف می شه:
    <?php
    /* CLEAN PHP TAG AND PASTE BELOWS CODES TO THE FUNCTIONS.PHP */

    /* Creating the widget */

    class wpb_widget extends WP_Widget {

    function __construct() {
    parent::__construct(
    // Base ID of your widget
    'wpb_widget',

    // Widget name will appear in UI
    __('Popular Posts', 'wpb_widget_domain'),

    // Widget description
    array( 'description' => __( 'Popular Posts', 'wpb_widget_domain' ), )
    );
    }

    // Creating widget front-end
    // This is where the action happens
    public function widget( $args, $instance ) {
    $title = apply_filters( 'widget_title', $instance['title'] );
    // before and after widget arguments are defined by themes
    echo $args['before_widget'];
    if ( ! empty( $title ) )
    echo $args['before_title'] . $title . $args['after_title'];

    // This is where you run the code and display the output
    echo __( 'Hello, World!', 'wpb_widget_domain' );
    echo $args['after_widget'];
    }

    // Widget Backend
    public function form( $instance ) {
    if ( isset( $instance[ 'title' ] ) ) {
    $title = $instance[ 'title' ];
    }
    else {
    $title = __( 'New title', 'wpb_widget_domain' );
    }
    // Widget admin form
    ?>
    <p>
    <label for="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label>
    <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" />
    </p>
    <?php
    }

    // Updating widget replacing old instances with new
    public function update( $new_instance, $old_instance ) {
    $instance = array();
    $instance['title'] = ( ! empty( $new_instance['title'] ) ) ? strip_tags( $new_instance['title'] ) : '';
    return $instance;
    }
    }
    // Class wpb_widget ends here

    // Register and load the widget
    function wpb_load_widget() {
    register_widget( 'wpb_widget' );
    }
    add_action( 'widgets_init', 'wpb_load_widget' );


    حالا سوال اینه که من چطور می تونم کد زیر رو (کد آخرین پست ها) به جای "Hello, World!" جایگزین کنم:
    کد HTML:
    <ul>
    // Define our WP Query Parameters
    <?php $the_query = new WP_Query( 'posts_per_page=5' ); ?>
    
    // Start our WP Query
    <?php while ($the_query -> have_posts()) : $the_query -> the_post(); ?>
    
    // Display the Post Title with Hyperlink
    <li><a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a></li>
    
    // Display the Post Excerpt
    <li><?php the_excerpt(__('(more…)')); ?></li>
    
    // Repeat the process and reset once it hits the limit
    <?php 
    endwhile;
    wp_reset_postdata();
    ?>
    </ul>

  2. #2

    نقل قول: ویجت در وردپرس

    کسی می تونه راهنمایی کنه؟

  3. #3

    نقل قول: ویجت در وردپرس

    چون من پی اچ پی کار نگردم پاسخ درستی نمیتونم بدم فقط در حد یک پیشنهاد میگم دنبال یه افزرونه بگرد که این ویجت رو داشته باشه

تاپیک های مشابه

  1. دستکاری ابزارک خوراک rss در وردپرس
    نوشته شده توسط sinaeslami در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1390, 03:03 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 آبان 1390, 21:56 عصر
  3. آموزش: نمایش تاریخ پست در وردپرس
    نوشته شده توسط hamed_hymn در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 23 تیر 1390, 17:10 عصر
  4. پلاگین یا روشی برای کد کردن سورس در وردپرس
    نوشته شده توسط shahriyar.m در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1390, 15:19 عصر
  5. تغییر در وردپرس
    نوشته شده توسط rezarss در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 بهمن 1389, 03:35 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •