نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال درباره توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Majid.Ebru
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    سوال درباره توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال

    سلام
    3 تا سوال لطفاً جواب بدید :.
    1- توی تابع "Date_IsValidDate" :نوشته شده : "((MM = 12) and (DD in [1..IfThen(Date_IsLeapYear(YY, dbSolar), 30, 29)])"یعنی چی؟؟ چرا if به then چسبیده؟؟؟......من نمی دونم این دستور چیه؟!اما جالبه برام ، کامپایلر هم ارور نگرفت؟!؟!؟!؟
    2-چطور میشه روز هفته رو پیدا کرد؟توی کد نوشته شده "SolarDayOfWeek" اما هیچ کدی نداره؟؟
    3-چطور میشه روز اول ماه رو پیدا کرد؟مثلن امروز اول اردیبهشت 96 هست و برابر جمعه هست ، حالا روز اول یه ماه بریم عقب(فروردین) یا بریم جلو(خرداد) ، چند شنبه میشه؟
    -البته من با لازاروس کار می کنم و مشکلی با کد هم ندارم
    آخرین ویرایش به وسیله Majid.Ebru : شنبه 23 اردیبهشت 1396 در 00:10 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: سوال درباره توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال

    سلام.
    در مورد سوال اول IfThen یک تابع هست که سه تا ورودی میگیره. ورودی اول یک شرطه که اگر برقرار باشه ورودی دوم رو بر می گردونه وگرنه ورودی سوم رو. و این که DD داخل رنج 1 تا 29 (یا 30 بر حسب همون IfThen) رو چک میکنه با این دستور:

    DD in [1..IfThen(Date_IsLeapYear(YY, dbSolar), 30, 29)]

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Majid.Ebru
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    نقل قول: سوال درباره توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال

    در مورد سوالهای 2 و3 می تونید راهنمایی کنید.ممنون

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Majid.Ebru
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    74

    نقل قول: سوال درباره توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال

    سلام
    لطفن کمک کنید؟ کسی برای سوال 2و 3 راهنمایی می تونه کنه..............ممنون میشم.متشکرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: سوال درباره توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال

    سلام.
    ببینید تو دلفی توابعی که ورودی ندارن رو میشه بدون گذاشتن پرانتز بازو بسته نوشت. مثلا: SolarDayOfWeek ... لازم نیست بنویسید
    SolarDayOfWeek()

    در مورد بدست آوردن روزهای هفته هم با توجه به اینکه اون ماه ها چند روزه هستن میتونید با کمک عملگر mod که بین دو عدد گذاشته میشه و حاصل اون باقیمانده ی تقسیم دو عدد به هم هست، روز هفته رو بدست بیارید. کافیه فاصله ی روزهارو بدست بیارید و باقیمانده به تقسیم 7 روز رو بدست بیارید. مثلا فرض کنید تعداد روزهای بین یک تاریخ و تاریخ دیگه رو داریم و اون روز 4 شنبه هست و میخایم بفهمیم تاریخ قبل، چه روزی از هفته هست:







    (day_num + 4) % 7;



تاپیک های مشابه

  1. آموزش: توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال تست شده با تقویم رسمی ایران http://www.time.ir
    نوشته شده توسط یوسف زالی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 86
    آخرین پست: دوشنبه 27 بهمن 1399, 16:25 عصر
  2. سوال درباره توابع کار با متن
    نوشته شده توسط albalooband در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1388, 19:01 عصر
  3. سوال درباره توابع ریاضی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Godfather در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 19:34 عصر
  4. مشکل در تبدیل تاریخ با استفاده از EncodeDate و یا DecodeDate
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 12:07 عصر
  5. نیاز به سورس تبدیل تاریخ - با تشکر
    نوشته شده توسط دهدشتی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 16 بهمن 1383, 22:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •