نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دسترسی به پست های کانال در تلگرام

  1. #1

    Question دسترسی به پست های کانال در تلگرام

    سلام
    چه جوری میشه پست های کانال رو اطلاعاتش رو بدست اورد؟
    اگه بتونم به اطلاعات کانالم دسترسی داشته باشم اونوقت میتونم پست هایی که قبلا به کانالم از طریق ربات فرستادم دسترسی داشته باشم و ویرایششون کنم، و همینکه میخوام مثلا آخرین پست کانال رو به یه گروه یا شخصی فروارد کنم(خیلی خوب میشه اینجوری اگه بشه).
    await Task.Run(() => bot.ForwardMessageAsync("-12345", scinstance.ChannelUsername, 30));
    مثلا تو متن بالا جای اون عدد بالا میخوام شماره آخرین پست کانالم رو بدست بیارم قرار بدم!
    البته من رباتی دیدم که از طریقش میشده پست هایی که قبلا به کانال ارسال شده رو ویرایش کرد پس شدنیه! فقط راهش نمیدونم چه جوریه خیلی وقته واسم سواله!
    * من از API اصلی تلگرام(؟) (Telegram.Bot) استفاده میکنم نه TelegramBotSharp.dll

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به پست های کانال در تلگرام

    وقتی با رباط پیام مدی ایدی اون ذخیر مینه برای ویرایش های بعدی

تاپیک های مشابه

  1. عدم دسترسی به فایل های متنی در فایل jar
    نوشته شده توسط at.fereydooni در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1389, 00:26 صبح
  2. نحوه ی دسترسی به کنترل های گریدویو در رویداد Edit
    نوشته شده توسط raziee در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 12:40 عصر
  3. دسترسی به فایل های موجود در سورس برنامه
    نوشته شده توسط Sal_64 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 13:14 عصر
  4. نحوه دسترسی به کنترل های موجود در فایل گزارش .rdlc
    نوشته شده توسط amir_pro در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 10:39 صبح
  5. دسترسی به کلید های کیبورد در asp.net !
    نوشته شده توسط cactuskhan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 13:04 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •