نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطا در بدست آوردن تعداد سندهای باز word

  1. #1

    خطا در بدست آوردن تعداد سندهای باز word

    سلام. من می خوام در برنامه ام بدونم که الان چند تا سند word باز هستند. برای اینکار از دستورات زیر استفاده می کنم.
    var word : TWordApplication;
    ...
    word := TWordApplication.Create(self);
    word.Connect;
    ShowMessage(IntToStr(word.Documents.Count));

    ولی با اینکه چند تا سند ورد رو باز می کنم، word.Documents.Count مقدار صفر رو بر می گردونه.

    نکته عجیبش اینه که بعضی وقتها درست کار می کنه!!!! انگار جن داره!!!

    ویندوز 10، دلفی برلین، آفیس 2013

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: خطا در بدست آوردن تعداد سندهای باز word

    نقل قول نوشته شده توسط saeidd مشاهده تاپیک
    سلام. من می خوام در برنامه ام بدونم که الان چند تا سند word باز هستند. برای اینکار از دستورات زیر استفاده می کنم.
    var word : TWordApplication;
    ...
    word := TWordApplication.Create(self);
    word.Connect;
    ShowMessage(IntToStr(word.Documents.Count));

    ولی با اینکه چند تا سند ورد رو باز می کنم، word.Documents.Count مقدار صفر رو بر می گردونه.

    نکته عجیبش اینه که بعضی وقتها درست کار می کنه!!!! انگار جن داره!!!

    ویندوز 10، دلفی برلین، آفیس 2013
    با چه دستوری و در کجا اسناد ورد رو بازکردین؟

  3. #3

    نقل قول: خطا در بدست آوردن تعداد سندهای باز word

    نقل قول نوشته شده توسط hp1361 مشاهده تاپیک
    با چه دستوری و در کجا اسناد ورد رو بازکردین؟
    با دستور باز نکردم. بیرون از برنامه بصورت دستی خود ورد رو اجرا کردم و چند تا سند رو توش باز کردم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در بدست آوردن تعداد داده های درون datalist
    نوشته شده توسط adineh67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 23 آذر 1390, 07:48 صبح
  2. سوال: مشکل در بدست اوردن تعداد سطرهای گرایدویو صفحه بندی شده
    نوشته شده توسط a_123123123123 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 19:17 عصر
  3. سوال: گرفتن کوئری در بدست آوردن تعداد رکوردهای چند جدول detail
    نوشته شده توسط جواد ملاولی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 08:35 صبح
  4. بدست آوردن تعداد سطر های موجود در یک تیبل
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 آبان 1384, 08:40 صبح
  5. بدست آوردن تعداد افراد اون لاین در سایت
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 09:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •