نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل کار با رویداد SelectionChanged در ابزار ComboBox

  1. #1

    مشکل کار با رویداد SelectionChanged در ابزار ComboBox

    سلام دوستان
    من میخوام با رویداد تغییر عنصر انتخاب شده در کومبو باکس کار کنم رویداد SelectionChanged رو انتخاب کردم ولی مشکلی دارم اینه که با یه مرحله تاخیر کار میکنه
    مثلا
    دفعه اول که تغییر میدم کار نمیکنه
    دفعه دوم که تغییر میدم روی عنصری کار میکنه که تو مرحله یک انتخاب کرده بودم
    دفعه سوم که تغییر میدم روی عنصری کار میکنه که تو مرحله دوم انتخاب کرده بودم
    و ...

    چطوری باید کار کنم باهاش؟ ولی اگر همین کد رو روی کلیک دکمه بنویسم درست کار میکنه...

    private void dpOldNameCompany_SelectionChanged(object sender, SelectionChangedEventArgs e)        {
    var Select = from c in dbAccount.tblCompanies.ToList() where c.CompanyName == dpOldNameCompany.Text select c;
    Binding Bind = new Binding();
    Bind.Source = Select;
    txtEditNameCompany.Text=dpOldNameCompany.Text;
    Bind.Path = new PropertyPath("CompanyOwner");
    txtEditOwnerCompany.SetBinding(TextBox.TextPropert y, Bind);
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل کار با رویداد SelectionChanged در ابزار ComboBox

    این رویداد قبل از ست شدن Text اجرا میشه به خاطر همین مقدار قبلی رو میخونید.
    از SelectedItem استفاده کنید. یا اینکه از پارامتر e استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل کار با پارامتر ها در کریستال
    نوشته شده توسط Masoome_das در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1389, 11:54 صبح
  2. سوال: مشکل کار با پایگاه داده در asp.net
    نوشته شده توسط aeirik در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 تیر 1387, 17:44 عصر
  3. مشکل کار با دو dataset در یک گزارش
    نوشته شده توسط safasoft در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 11:08 صبح
  4. مشکل کار با دیتا بیس در IIS
    نوشته شده توسط lovely110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 15:11 عصر
  5. یه مشکل عجیب با رویداد load در فرم
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1384, 18:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •