نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارور معکوس ماتریس پارامتریsymbolic matrix inverse error

  1. #1

    Question ارور معکوس ماتریس پارامتریsymbolic matrix inverse error

    با سلام
    وقتی میخوام از ماتریس پارامتری 6*6 که معکوس بگیرم ارور میده.
    آیا مشکل از ضعف سیستم است؟روی 3تا سیستم دیگه 7 هسته و رم 16 تست کردم ولی بازم همین ارور رو میده
    مشکل از بد نوشته شدنه کد و اشغال فضای رم هست؟
    چطوری باید ماتریس پارامتری 6 در 6 معکوس بگیرم؟
    مربع نوار اسکرول به رنگ سبز هست و قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه.
    کد پیوست کردم.
    ممنون میشم بررسی کنین و جواب بدین.



    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: ارور معکوس ماتریس پارامتریsymbolic matrix inverse error

    سلام
    از اونجایی که اجرای کدتون خیلی زمان میبرد قطعش کردم. شاید اگه پیغام خطا رو اینجا بذارید بهتر بشه کمک کرد.
    اما به هر حال شما میتونید اول معکوس یک ماتریس پارامتری (که هر درایه فقط از یک پارامتر تشکیل شده باشه نه اینکه تابعی از پارامترهای مختلف باشه) رو با کد نویسی حساب کنید. بعد از محاسبه معکوس ماتریس 6*6، با استفاده از دستور subs درایه های ماتریس A ای رو که کدشو نوشتین (چون تا خط 49 کدتون بدون خطا اجرا میشه)، به جای مقادیر متناظرشون توی معکوس ماتریس جایگذاری کنید.
    کد زیر این کار رو برای یک ماتریس 2*2 انجام میده. راحت میشه برای 6*6 هم نوشت:
    syms a1 a2 a3 a4
    AA=[a1 a2
    a3 a4];
    inv_AA=inv(AA);
    subs(inv_AA,{a1,a2,a3,a4},{A(1),A(2),A(3),A(4)})

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارور در سایت SQL Network Interfaces, error: 26
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 22:23 عصر
  2. سوال: معکوس ماتریس
    نوشته شده توسط saymon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 18 مهر 1388, 05:30 صبح
  3. برنامه معکوس ماتریس
    نوشته شده توسط yalda_a در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 17 آذر 1387, 22:20 عصر
  4. سوال.برنامه معکوس ماتریس
    نوشته شده توسط yalda_a در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 آبان 1387, 15:24 عصر
  5. معکوس ماتریس
    نوشته شده توسط oranoos در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 تیر 1387, 00:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •