نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تفاوت DoEvents و Thread.Sleep

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question تفاوت DoEvents و Thread.Sleep

    سلام دوستان

    تفاوت 2 دستور زیر رو میشه توضیح بدید :

    System.Threading.Thread.Sleep(1000);

    Application.DoEvents();


    دستور اولی 1000 ثانیه صبر میکنه و دستور بعدی رو اجرا میکنه درسته؟ دستور دومی چطور؟چقد صبر میکنه؟

    درواقع میخواستم بعد اجرای یک دستوری حدودا مثلا چند ثانیه برنامم مکث کنه بعد دستور بعدی رو اجراکنه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: تفاوت DoEvents و Thread.Sleep

    دستور دوم صرفا برای اینه که برنامه شما اگر کاری رو (مهم نیست چه کاری) در حال انجام داره تموم کنه ممکنه در حد میلی ثانیه باشه یا حتی زیاد بشه و اصلا ثابت نیست. برای منظور شما استفاده از همون sleep بهتره تا بدونید دقیقا چقدر باید صبر کنید و قابل تنظیم باشه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: تفاوت DoEvents و Thread.Sleep

    دستور دوم کارهای که تو صف کارهای محاسباتی مونده رو همون لحظه انجام میده برای اینکه بهتر دستور دوم رو درک کنی یه فرم بساز و یه textbox بنداز داخلش با یه دکمه. حالا تو دکمه کد بزن با یه حلقه for خیلی بزرگ مثلا 9999999 خوب بگو هر بار مقدار i تو حلقه فور هر عدید هست بریز تو textbox یه بار خالی همین کار رو بکن ببین یه بار دیگه بعد ریخن دستور

    Application.DoEvents();


    رو بزن میبینی بدون این دستور تو یه مکس میبینی و یهو آخرین عدد رو میبینی ولی زمانی که دستور دوم رو اضافه میکنی تمام تغییررات رو با سرعت بالا میبینی و هر بار دستوری که تو رم داری داره سریعا اجرا میشه.

  4. #4

    نقل قول: تفاوت DoEvents و Thread.Sleep

    یه پیشنهاد دارم وقتی از thread.sleep استفاده می کنید برنامه یجورایی قفل میشه بجاش میتونید از
    await Task.Delay(1000);
    استفاده کنید دقت کنید که این ویژگی از دات نت 4.5 موجود هستش

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بکارگیری تابع System.Threading.Thread.Sleep()
    نوشته شده توسط SamaPic در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392, 17:09 عصر
  2. تفاوت تابع usleep با sleep چیه؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1390, 13:28 عصر
  3. سوال: تفاوت BackgroundWorker و thread چیست؟
    نوشته شده توسط Merila_Rad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 07:41 صبح
  4. سوال: تفاوت بین Non Thread Safe و Thread Safe در ورژن 5.3 PHP
    نوشته شده توسط ali.e.v در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 07 شهریور 1388, 23:18 عصر
  5. عملکرد Thread.Sleep
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •