نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: C++‎‎‎ - تشخیص عدد کامل در سی پلاس پلاس

  1. #1

    Lightbulb C++‎‎‎ - تشخیص عدد کامل در سی پلاس پلاس

    سلام خسته نباشید.
    یه تمرین هست 3 قسمت داره 2 قسمتو انجام دادم اما قسمت سوم رو موندم.
    سوال اینه که مجموع مقسوم علیه های عدد ورودی رو بنویسه و میانگین بگیره. تا اینجاشو نوشتم . اما سوال سوم میگه تشخیص دهید عدد کامل است یا خیر.

    int main()
    {
    int i, r, n, s = 0;
    cout << "Enter Number : ";
    cin >> n;
    for (i = 1; i <= n; i++)
    {

    r = n % i;
    if (r == 0)
    {
    s += i;
    cout << i << '\t';
    }
    }
    cout << "\n\nMajmoe Adad : " << s<<"\n";

    _getch();
    }


    اگر بخوام تشخیص بده که عدد کامل هست یا باید تو حلقه for :
    i کوچکتر از n باشه . که اگه اینکارو کنم سوال اول و دوم حل نمیشه. باید چیکار کنم ؟؟

    (عدد کامل عددی است که مجموع مقسوم علیه های کوچکتر از عدد برابر خود عدد باش)

    یعنی 6 میشه 1و2و3 که به غیر از خودش اگه اعداد رو جمع کنیم میشه 6 )

    ممنون میشم کمک کنین

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: C++‎‎‎ - تشخیص عدد کامل در سی پلاس پلاس

    سلام.
    میتونید با یک if محدودش کنید که اگر i == n نباشه اون قسمت رو انجام بده (ینی تمام i ها غیر از n) و یا میتونید یک حلقه ی جدا بذارید برای هر کدوم. لازم نیست همه ی معماهارو تو یک حلقه حل کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد نمایش عدد کامل در سی شارپ
    نوشته شده توسط erfanshow در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1394, 12:17 عصر
  2. سوال: جدا کردن اعشار عدد و تبدیل اون به صحیح در سی پلاس پلاس
    نوشته شده توسط maryamkhanom در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1391, 21:08 عصر
  3. راهنمایی درباره پیاده سازی انتگرال نیوتن - رافسون در سی پلاس
    نوشته شده توسط farsah در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 خرداد 1386, 23:39 عصر
  4. برنامه نویسی تحت ویندوز در سی پلاس پلاس
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1385, 09:47 صبح
  5. کار با رجیستری در سی پلاس پلاس
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 10:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •