نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تکست باکس خالی

  1. #1

    تکست باکس خالی

    با سلام
    یه پروژه ساختم توی سی شارپ که براش یه فورم ورود طراحی کردم . میخام وقتی TextBox خالی بود به یارو بگه این فورم خالیه لطفا پرش کنید و تا موقعی که پر نشده صفحه بعدی را نشون نده. چطوری این کارو کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hadi-Hashemi
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    استانبول
    سن
    40
    پست
    176

    نقل قول: تکست باکس خالی

    توی دگمه صفحه بعدی این شرط رو تست کنین textbox.text == String.empty و نسبت به جواب شرط یا اجازه بدین یا پیغام بدین

  3. #3

    نقل قول: تکست باکس خالی

    ببخشید کد کاملشو میخاام میفرستید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تکست باکس خالی

    نقل قول نوشته شده توسط amir000555 مشاهده تاپیک
    ببخشید کد کاملشو میخاام میفرستید؟
    شما انگار برنامه نویس مبتدی هستید...بهتر بود جواب سوالتون رو با یه جستجو کوچک در مورد نوشتن شرط کارتون رو ادامه بدید :

    در دستور زیر وقتی تکست باکس 1 خالی هست پیغام خالی رو خواهد داد و هنگام پر بودن تکست باکس از برنامه خارج خواهید شد


     if (textBox1.Text == "")            {
    MessageBox.Show("خالی است");
    }
    else
    {
    Application.Exit();
    }


    حالا خودت بقیشو کامل کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تکست باکس خالی

    textbox1.text.trim()==""
    از این کد استفاده کنید
    تو کد بالا اگه یه اسپیس بزارید شرط رو بدون مشکل رد میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: تکست باکس خالی


    if(string.IsNullOrWhiteSpace(TextBox1.Text))
    {
    // نمایش خطا
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خالی نشدن تکست باکس
    نوشته شده توسط dddd10 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1390, 20:29 عصر
  2. بررسی خالی نبودن تکست باکس ها
    نوشته شده توسط javad_r_85 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 10:50 صبح
  3. سوال: بهترين روش خالي نمودن تكست باكس وكمبوباكس از اطلاعات
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 تیر 1389, 22:36 عصر
  4. سوال: خالی بودن تکست باکس
    نوشته شده توسط meitti در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 00:23 صبح
  5. کنترل خالی یا پر بودن تکست باکس ها
    نوشته شده توسط hosseinab در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 شهریور 1385, 08:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •