نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: باز و بسته کردن فرم ها

  1. #1
    کاربر جدید آواتار bhossein
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    23

    Question باز و بسته کردن فرم ها

    سلام .... من یه برنامه کوجیک می خوام بنویسم... که 3 صفحه داره صفحه اول و دوم و سوم طراحی شدن وقتی می خوام صفحه دوم رو گذراندم دو صفحه قبلی بسته شه و صفحه سوم باز شه.
    در کل اینطوری نوشتم که توی فرم 2 نوشتم
     this.close(); 

    که خو این درست کار می کنه
    بعد نوشتم
     form1.activeform.close();

    اما می خوام فرم اول بسته شه بریک میشه ؟؟؟ نمی دونم چرا؟؟؟؟ بزنامه رو ضمیمه کردم کسی تونست برام حلش کنه با توضیح بده ممنون میشم.
    توی انحمن گشتم کسی مشکل و ارور من رو نداشت یه اکسپشن می خواد ولی منظورشو نمی فهمم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 24 اردیبهشت 1396 در 01:18 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095
    First,solve the problem then write the code

  3. #3
    کاربر جدید آواتار bhossein
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    دامغان
    پست
    23

    نقل قول: باز و بسته کردن فرم ها

    سلام ممنون من اینا ها رو خونده بودم و از دستوراتش هم استفاده کردم. اما جواب نداد!!!!!
    البته یه جا خونده بودم که نمیشه فرم اول رو بست چون اگه ببندیش کل برنامه بسته میشه!!! با این حال من باید بعد از گرفتن یوزر نیم پسورد پنچره یوزر نیم و پنجره اول بسته شه و پنجره سوم باز شه؟؟؟ ایا واقعا مشکل اینه؟ اگه مشکل اینه چجوری حلش کنم؟

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: باز و بسته کردن فرم ها

    خب دوست گرامی از اول مشکل رو اینطور مطرح میکردی زودتر به نتیجه میرسیدی.درسته اولین فرمی که بعد از اجرا نمایش داده میشود در Main Thread ساخته و اجرا میشود در صورت بستن همین فرم برنامه کاملا بسته میشود.برای پیاده سازی Login به اینصورت پیاده سازی میشود.

    private void mainForm_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var result = new frmLogin().ShowDialog();
    if (result == DialogResult.Cancel)
    Application.Exit();

    }


    در فرم frmLogin بعد چک کردن user و password

    // if user & password is valid
    this.DialogResult = DialogResult.OK;
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: تابعی برای باز و بسته کردن فرم ها از یکدیگر
    نوشته شده توسط barnamenevisjavan در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 31 خرداد 1391, 19:43 عصر
  2. مبتدی: باز و بسته کردن فرم فرزند از روی رویداد؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 مهر 1390, 12:54 عصر
  3. سوال: مشكل در باز و بسته كردن پورت ها
    نوشته شده توسط ایمان مدائنی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 11:20 صبح
  4. سوال: باز و بسته کردن فرم
    نوشته شده توسط htmbarnamenevisl در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 12:15 عصر
  5. باز و بسته کردن فرم
    نوشته شده توسط Saeid59_m در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 شهریور 1387, 11:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •