نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رسم نمودار تابع خطی با vb6

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yekta64
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران زمین
    سن
    38
    پست
    562

    رسم نمودار تابع خطی با vb6

    سلام دوستان
    یه سوال خیلی ابتدایی دارم
    کسی میتونه سورس کد رسم تابع y=x^2+1 رو برای من بگه چطور هستش؟؟؟

    منتظر نظر دوستان هستم
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396 در 11:50 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: رسم نمودار تابع خطی با vb6

    علیک سلام
    من چون بلد نیستم نمی تونم کمکت کنم ولی
    این کد را نگاه کن ببین به کارت میاد یا نه و می تونی چیزی از توش دربیاری!؟
    البته جواب سوال شما نیست

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    On Error Resume Next
    Cls
    p = 3.141593
    For s = 0 To 370 Step 5
    Xx = 4000 + 1500 * Cos(p * s / X)
    Yy = 3705 + 900 * Sin(p * s / Y)
    Circle (Yy + s, Xx), 300, Paint
    Next s
    End Sub

    بعد تست کد می توانید عدد 300 را پاک کرده و جای ان X بگذارید
    و حتی می توانید به
    370 , 3700 نیز بگذارید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساخت نرم افزاری برای رسم نمودار تابع
    نوشته شده توسط ABZiko در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1394, 08:42 صبح
  2. سوال: مشکل در رسم نمودار خطی با چارت Line
    نوشته شده توسط Hamid19 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1390, 23:32 عصر
  3. رسم نمودار سه بعدی با مقادیر x و y و z
    نوشته شده توسط molana alavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آبان 1390, 09:30 صبح
  4. رسم نمودار استوانه ای با داده های عددی
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 20:18 عصر
  5. رسم نمودار تابع
    نوشته شده توسط mostafa_C در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 20:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •