نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط دیتا تیبل اسکیوال با فایرداک در دلفی

  1. #1

    Question ارتباط دیتا تیبل اسکیوال با فایرداک در دلفی

    سلام دوستان اهل علم و برنامه نویسی دلفی
    بنده یه type در اسکیوال از نوع table و بطور کلی data table type را در اسکیوال ایجاد کردم
    و پروسیجری را توی اسکیوال نیز نوشتم که پارامتری از نوع دیتا تیبل داره
    سوال بنده اینجاست که چطور میشه با استفاده از firedac از این خصیصه استفاده کرد مثلا من به این شکل انجام دادم
    FDStoreProc.StoreProcName:='My Procedure In Sql Server 2008'
    FDStoreProc.params.parambyname('MyDataTable').asda taset:=FDMemtable
    FDStoreProc.ExeProc
    خاصیت asdataset در FireDoc رو چگونه میشه ازش استفاده کرد
    بنده که اجرا کردم با خطای مواجه شدم
    بسیار سپاسگذار خواهم بود که دوستان چنانچه در این میان دانشی دارند راهنمایی بفرمایند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hp1361
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    750

    نقل قول: ارتباط دیتا تیبل اسکیوال با فایرداک در دلفی

    نقل قول نوشته شده توسط rahro مشاهده تاپیک
    سلام دوستان اهل علم و برنامه نویسی دلفی
    بنده یه type در اسکیوال از نوع table و بطور کلی data table type را در اسکیوال ایجاد کردم
    و پروسیجری را توی اسکیوال نیز نوشتم که پارامتری از نوع دیتا تیبل داره
    سوال بنده اینجاست که چطور میشه با استفاده از firedac از این خصیصه استفاده کرد مثلا من به این شکل انجام دادم
    FDStoreProc.StoreProcName:='My Procedure In Sql Server 2008'
    FDStoreProc.params.parambyname('MyDataTable').asda taset:=FDMemtable
    FDStoreProc.ExeProc
    خاصیت asdataset در FireDoc رو چگونه میشه ازش استفاده کرد
    بنده که اجرا کردم با خطای مواجه شدم
    بسیار سپاسگذار خواهم بود که دوستان چنانچه در این میان دانشی دارند راهنمایی بفرمایند
    سلام

    این مثال خود دلفی رو که در سیستمتون هست نگاهی بندازید

    Object Pascal\Database\FireDAC\Samples\DBMS Specific\MSSQL\TVP"

تاپیک های مشابه

  1. ارتباط با اوراكل در دلفي
    نوشته شده توسط rasoolgh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 09:18 صبح
  2. نحوه ارتباط با MBR در دلفی
    نوشته شده توسط Bahmany در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1385, 08:08 صبح
  3. برقراری ارتباط با اینترنت در دلفی
    نوشته شده توسط mohammad6 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آبان 1384, 08:05 صبح
  4. ارتباط با RS232 در دلفی ؟
    نوشته شده توسط Moharram در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1384, 18:52 عصر
  5. کار با عکسها در دلفی
    نوشته شده توسط Mr110 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 مرداد 1382, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •