نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    48

    مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

    با سلام . من در دلفی XE2 در یک panel دارم با opengl یه سری اشیاء سه بعدی ترسیم میکنم و رندر کردن رو هم با تابعی بنام gldraw انجام میدم . همه چی بدون مشکل انجام میشه تا زمانی که من برنامه رو مینیمایز میکنم و دوباره ماکزیمایز میکنم کلا panel خالی میشه تا اینکه با ماوس کلیک میکنم روی صفحه یا می خوام صحنه رو مثلا بچرخونم دوباره نمایش داده میشه . حتی اومدم در رویدادهای مختلف panel هم مجدد gldraw رو صدا زدم ولی نمیشه که نمیشه . لطفا راهنمایی بفرمایید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

    سلام
    رندر کردن در opengl مستقل از vcl و نرم افزار شماست. انتظار نداشته باشید با نمایش فرم، dll های opengl عملیات رندر رو اتوماتیک انجام بدن. بنابر این باید موقع restore شدن فرم مجدد دستور رندر رو از طرف opengl اجرا کنید.
    برای این کار یک کامپوننت ApplicationEvents روی فرم بزارید و دستور رندر رو در متد OnRestore بنویسید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    48

    نقل قول: مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

    ممنون از پاسخ شما دوست عزیز. کامپوننت ApplicationEvents جزء کامپوننتهای پیشفرض دلفی هست ؟ میشه بفرمایید دقیقا با این کامپوننت باید چیکار کنم ؟ منظورم نمونه کد هست . ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله asadi.ir : یک شنبه 31 اردیبهشت 1396 در 11:34 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

    سلام
    کامپوننت ApplicationEvents جزء کامپوننتهای اصلی دلفی هست .
    وقتی کامپوننت رو روی فرم گذاشتین توی برگه رویدادهاش چند تا رویداد داره که دستور رندر رو توی رویداد OnRestore بنویسید .

    این کامپوننت رویدادهای فرمتون رو رصد میکنه و اگر فرم از حالت minimize خارج و restore بشه اون دستوری که نوشتین ( دستور رندر ) رو اجرا میکنه براتون

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    48

    نقل قول: مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

    ممنون از پاسخ شما

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    پست
    48

    نقل قول: مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

    دوست عزیز کاری که گفتید رو انجام دادم ولی باز هم همون مشکل هست. جالبه وقتی یک showmessage قبل از دستور رندر در همون رویداد onrestore میذارم پیام که نشون داده میشه و ok رو میزنم رندر هم انجام میشه و نمایش داده میشه ولی وقتی showmessage رو برمیدارم رندر انجام میشه ولی نمایش داده نمیشه
    آخرین ویرایش به وسیله asadi.ir : شنبه 20 خرداد 1396 در 00:49 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار persia_hrn
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    145

    نقل قول: مشکل عدم نمایش اشیاء در opengl به هنگام مینیمایز کردن برنامه

    احتمالاً عمل رندر زمانی اتفاق میافته که خود فرمتون هنوز از تسکبار به صورت کامل Restore نشده ، شما یکبار به جای OnRestore ، عملیات رندر رو توی OnActive کامپوننتتون انجام بدید .

    اگر باز هم جواب نگرفتین ، یه راه سادش اینه که یه وقفه برای رندر کردن بذارید
    procedure TForm1.ApplicationEvents1Restore(Sender: TObject);
    begin
    Sleep(1000); توقف یک ثانیه ای بعد از restore
    عملیات رندر
    end;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل عدم نمایش پروژه در مرورگر
    نوشته شده توسط h05531n در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 13:27 عصر
  2. مبتدی: مشکل عدم نمایش border در ساخت table
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 23:35 عصر
  3. سوال: مشکل عدم نمایش تصاویر در کاتالوگ فروشگاه
    نوشته شده توسط IT-love در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 01 شهریور 1390, 22:01 عصر
  4. عدم نمایش GroupTree در IE7 به بالا
    نوشته شده توسط meh_ak در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 آبان 1389, 14:15 عصر
  5. حل مشکل عدم نمایش DBRichText در QuickReport
    نوشته شده توسط mehran72 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 اسفند 1388, 13:15 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •