نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: فراخوانی توابع SQL از VB6

  1. #1

    فراخوانی توابع SQL از VB6

    سلام
    میشه توابعی رو که درون SQLنوشته شده اند و صدا زد؟

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی توابع SQL از VB6

    سلام اینجوری سوالات رو کمتر کسی جواب میده . بیشتر توضیح بدید و دقیق بگید چه کاری می خوای انجام بدی بهتر و زودتر جواب میگیری

    تا اونجایی که من بلدم از طریق وی بی با اس کیو ال هر کاری بخای میشه انجام داد . حالا شما کدوم توابع رو میخای باید بگید .

  3. #3

    نقل قول: فراخوانی توابع SQL از VB6

    سلام
    فکر کردم عنوان گویا باشه
    در خود sql یه تابع نوشتم که مثلا دو تا عدد بگیره و جمع کنه
    چطور میشه دوتا مقدار رو از vb6 بهش ارسال کرد.
    اگه نتونستم منظورمو برسونم بگید بیشتر توضیح بدم
    فکر کنم از این سبک در برنامه نویسی چند لایه استفاده میشه

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی توابع SQL از VB6

    دقیقا نمی دونم چرا میخای این کارور بکنی ولی مگه دستور SUM کارت رو نمیندازه .؟

  5. #5

    نقل قول: فراخوانی توابع SQL از VB6

    نه این یه مثال ساده بود که سبک کار رو یاد بگیرم وگرنه کاری که می خام انجام بیشتر ازاینه
    عات این کار هم اینه که سرعت انجام کار روی داده ها وقتی در خود sql انجام بشه مطمئنا بیشتره و امنیت بیشتره و کلی کد نویسی سمت vb کمتر میشه و انجام تغییرات هم ساده تر میشه.
    در کل‌اگه هیچ از مزایا را نداشته باشه هم یاد گرفتنش ضرری نداره میتونه جایی به درد بخوره که مطمئن فایده داره
    ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی کنه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: فراخوانی توابع SQL از VB6

    نقل قول نوشته شده توسط h1and1saman مشاهده تاپیک
    نه این یه مثال ساده بود که سبک کار رو یاد بگیرم وگرنه کاری که می خام انجام بیشتر ازاینه
    عات این کار هم اینه که سرعت انجام کار روی داده ها وقتی در خود sql انجام بشه مطمئنا بیشتره و امنیت بیشتره و کلی کد نویسی سمت vb کمتر میشه و انجام تغییرات هم ساده تر میشه.
    در کل‌اگه هیچ از مزایا را نداشته باشه هم یاد گرفتنش ضرری نداره میتونه جایی به درد بخوره که مطمئن فایده داره
    ممنون میشم اگه کسی بلده راهنمایی کنه
    سوالتون رو ای کاش اینطور ساده میکردید شاید دوستان بهتر کمک کنند :

    چطوری میشود توابعی که داخل یک تکست باکس هست را اجرا نمود؟

  7. #7

    نقل قول: فراخوانی توابع SQL از VB6

    نه سوال من این نیست
    یه سرچ تو سایتهای خارجی زدم یه چیزی گیرم اومد البتخ تست نزدم میزارم شاید بدرد کسی خورد یا کسی شاید خواست تکمیل کنه.ولی کلیت کار اینه


    Set cnn =New ADODB.Connection
    cnn
    .ConnectionString= cStrConn
    cnn
    .Open"File Name="&App.Path&"\Config\VCH2.udl;"

    Set cmd =New ADODB.Command
    cmd
    .ActiveConnection= cnn
    cmd
    .CommandTimeout=15
    cmd
    .CommandType= adCmdText

    cmd
    .CommandText="SELECT fnRutaFichero(@ID_FICHERO)"

    cmd
    .Parameters.Append cmd.CreateParameter("@ID_FICHERO", adVarChar, adParamInput,,"VCH2")

    cmd
    .Execute

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی توابع JavaScript از طریق C#‎
    نوشته شده توسط hadisaburi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 دی 1389, 09:58 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 12:02 عصر
  3. استفاده از توابع Sql و ربط آنها در Vb ...
    نوشته شده توسط Alay102 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 23:45 عصر
  4. استفاده از sql در vb6
    نوشته شده توسط programmermp در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1384, 21:58 عصر
  5. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 02:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •