نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل loadHTMLFile در بعضی سایت‌ها

  1. #1

    Question مشکل loadHTMLFile در بعضی سایت‌ها

    با سلام.
    وقتی از کدهای زیر برای دریافت اطلاعاتی از محتویات یک صفحه html استفاده می کنم معمولا بدون مشکل کار می‌کنه ولی در بعضی سایت‌ها کار نمی‌کنه. یعنی ظاهراً بعضی سایت‌ها اجازه دسترسی به اطلاعات صفحه خودشون رو از راه دور (remote) نمیدن. آیا راه چاره ای هست؟
    کدهای مورد نظر:
    $main_page="http://www.domain.com/";
    $dom = new DOMDocument("1.0", "utf-8");
    $dom->loadHTMLFile($main_page);

  2. #2

    نقل قول: مشکل loadHTMLFile در بعضی سایت‌ها

    باید ارور ها و صفحاتی که به مشکل میخوره رو بررسی کنید.
    بعضی وقتا این کتابخانه با صفحاتی که کدهاش مشکل دارند یا اصولی نیستند به مشکل میخوره و ارور میده.
    در برخی موارد هم شاید https بود این مورد رو ایجاد کنه

  3. #3

    نقل قول: مشکل loadHTMLFile در بعضی سایت‌ها

    ممنون از راهنماییتون
    اروری که میده اینه:
    DOMDocument::loadHTMLFile(): I/O warning : failed to load external entity
    فکر میکنم خود سایت اجازه دسترسی به اطلاعاتش رو نمیده
    https هم نیست

  4. #4

    نقل قول: مشکل loadHTMLFile در بعضی سایت‌ها

    نقل قول نوشته شده توسط Sorkhabi.NeT مشاهده تاپیک
    باید ارور ها و صفحاتی که به مشکل میخوره رو بررسی کنید.
    بعضی وقتا این کتابخانه با صفحاتی که کدهاش مشکل دارند یا اصولی نیستند به مشکل میخوره و ارور میده.
    در برخی موارد هم شاید https بود این مورد رو ایجاد کنه
    ممنون از راهنماییتون
    اروری که میده اینه:
    DOMDocument::loadHTMLFile(): I/O warning : failed to load external entity
    فکر میکنم خود سایت اجازه دسترسی به اطلاعاتش رو نمیده
    https هم نیست

  5. #5

    نقل قول: مشکل loadHTMLFile در بعضی سایت‌ها

    شما یه بار محتوای این سایت رو با curl بگیرید اگه گرفت پس مورد از دسترسی نیست

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در تبدیل تاریخ در بعضی از سالها
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1388, 13:47 عصر
  2. مشکل True شدن AutoSize در بعضی کنترلها
    نوشته شده توسط Reza_Shamayel در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 21 آبان 1386, 14:00 عصر
  3. مشکل در فارسی در بعضی تکس بکس ها
    نوشته شده توسط mf_engineer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 31 شهریور 1386, 07:43 صبح
  4. مشکل ارتباط در شبکه محلی ..بعضی از مواقع
    نوشته شده توسط sm در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 09:01 صبح
  5. مشکل vb با تابع mid در بعضی از ویندوزها مخصوصا xp
    نوشته شده توسط asirha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 شهریور 1384, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •