نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نصب sdk روی rad studio xe8

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    اراک
    پست
    47

    نصب sdk برای rad studio xe8

    سلام دوستان
    اگه ممکنه درباره مشکلی که برای من پیش اومده کمک کنید
    به تازگی نرم افزار rad studio xe8 رو تهیه کردم که بتونم باهاش برنامه آندروید بنویسم
    بعد از نصب و راه اندازی
    وقتی میخوام برنامه آندروید رو کامپایل میکنم ارور sdk میده که باید نصب بشه
    حالا مشکل من نصب همین sdk
    اگه ممکنه مراحل نصب رو جز به جز بهم بگید.
    یا اگر منبعی برای آموزش دارید معرفی کنید

    بسیار متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله e_q_sun : یک شنبه 31 اردیبهشت 1396 در 11:36 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ابوالفضل عباسی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    Inside Esfahan
    پست
    719

    نقل قول: نصب sdk روی rad studio xe8

    با سلام.
    به تاپیک فوق مراجعه کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نداشتن فایل Unistall در Rad Studio XE8
    نوشته شده توسط sevenhaft در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 مرداد 1394, 09:08 صبح
  2. سوال: راهنمايي در نصب python روي visual studio 2010
    نوشته شده توسط MNDsoft در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 11:45 صبح
  3. بازم مشکل نصب sdk روی netbeans
    نوشته شده توسط amanat در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 دی 1390, 10:40 صبح
  4. مشكل نصب كامپوننت در RAD STUDIO 2009
    نوشته شده توسط powerware در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 13:01 عصر
  5. نصب Symbain S60 SDK روی Visual C++‎!?
    نوشته شده توسط r.sharafi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 شهریور 1385, 20:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •