نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد لاگ تمام فعالیت ها در دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    پست
    31

    ایجاد لاگ تمام فعالیت ها در دیتابیس

    سلام

    در asp.net webform چطور از تمامی فعالیت کاربران لاگ بگیریم و در دیتابیس ذخیره کنیم ؟جدول دیتابیس ساختم، اطلاعات زمان، مرورگر، ای پی و... رو هم مشکلی ندارم فقط مشکلم از فعالیت کاربره ، مثلا وقتی کاربر وارد شد لاگ بگیره و اینکه وقتی مثلا وارد افزودن مطلب شد یک مطلب ارسال کرد لاگ بگیره ، لا مطلبی ویرایش شد لاگ بگیره و...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار navidiran
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    ارومیه
    پست
    242

    نقل قول: ایجاد لاگ تمام فعالیت ها در دیتابیس

    شما Session مربوط به ورود کاربر رو در دسترس داری. هر جا که میخوای اطلاعاتی ثبت بشه ، یک تابع بساز که آی دی کاربر رو به همراه یک پیغام در دیتابیس ثبت کنه.
    مثلاً بعد از ورود کاربر بنویسه که
    Insert(UserID + "کاربر وارد سیستم شد");

    هنگامی هم که دیتایی قرار است ثبت شود ، بعد از هر تابع ثبت همین تابع را دوباره فراخوانی کنید ، البته با پیغامی دیگر
    Insert(UserID + "اطلاعات ثبت شد");
    و اطلاعات رو هم میتونی مستقیماً از متن textbox ها بخونی....

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    پست
    31

    نقل قول: ایجاد لاگ تمام فعالیت ها در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط navidiran مشاهده تاپیک
    شما Session مربوط به ورود کاربر رو در دسترس داری. هر جا که میخوای اطلاعاتی ثبت بشه ، یک تابع بساز که آی دی کاربر رو به همراه یک پیغام در دیتابیس ثبت کنه.
    مثلاً بعد از ورود کاربر بنویسه که
    Insert(UserID + "کاربر وارد سیستم شد");

    هنگامی هم که دیتایی قرار است ثبت شود ، بعد از هر تابع ثبت همین تابع را دوباره فراخوانی کنید ، البته با پیغامی دیگر
    Insert(UserID + "اطلاعات ثبت شد");
    و اطلاعات رو هم میتونی مستقیماً از متن textbox ها بخونی....
    مرسی

    فقط یه چیز دیگه ، چطوری نام یوزری که اینکارو انجام داده از یک جدول دیگه بگیرم ؟ از Dateset کار میکنم

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    پست
    31

    نقل قول: ایجاد لاگ تمام فعالیت ها در دیتابیس

    ????????????????????????????????????????

  5. #5

    نقل قول: ایجاد لاگ تمام فعالیت ها در دیتابیس

    نام یوزر رو در زمان لاگین در یک session بریزید
    و موقع فراخوانی تابع لاگ ، اونو پاس بدید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 11:23 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1393, 16:41 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1384, 11:32 صبح
  4. نمایش درصد انجام فعالیت ها یک دیتابیس
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1384, 16:26 عصر
  5. تغییر دادن Property تمام Object ها در زمان اجرا مثل Font
    نوشته شده توسط armin_izer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1383, 10:47 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •