نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای همزمان دو کار در wpf

  1. #1

    Question اجرای همزمان دو کار در wpf

    سلام.
    من یه پنجره اصلی دارم که وقتی رو یه دکمه میزنم یه پنجره دیگه باز میشه به اسم SamplePopup که اونجا وقتی روی یه دکمه زدم یه پاپ آپ باز میشه . میخوام همزمان که پاپ داره نشون داده میشه کار دیگه ای هم بشه انجام داد مثلاً پنجره SamplePopup بسته بشه.c
    من این کدها رو نوشتم براش ولی نمیدونم کی و کجا دستور Close رو بنویسم؟!!(AvinPopup همون پاپ آپ هست)
     private void button_Click(object sender, RoutedEventArgs e)        {
    Thread newWindowThread = new Thread(ThreadStartingPoint);
    newWindowThread.SetApartmentState(ApartmentState.S TA);
    newWindowThread.IsBackground = true;
    newWindowThread.Start();
    }
    private static void ThreadStartingPoint()
    {
    AvinPopup.Show("Operation was successfully", 5);
    System.Windows.Threading.Dispatcher.Run();

    }

  2. #2

    نقل قول: اجرای همزمان دو کار در wpf

    برای این کار که گفتید نیازی به Thread نیست. کد بسته شدن پنجره رو بقل از باز شدن پاپ آپ بنویسید.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

تاپیک های مشابه

  1. اجرای همزمان دو دستور در دلفی با کمک ترد
    نوشته شده توسط ofog_22 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 04 مرداد 1391, 17:55 عصر
  2. خطا در اجرای همزمان دو اسکریپت در صفحه
    نوشته شده توسط morteza_naderloo در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 17:23 عصر
  3. خطا در اجرای همزمان دو اسکریپت در صفحه
    نوشته شده توسط morteza_naderloo در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 16:09 عصر
  4. اجرای همزمان دو تابع
    نوشته شده توسط amir_civil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 مرداد 1386, 11:54 صبح
  5. انجام دادن همزمان دو عمل در C
    نوشته شده توسط Random در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 16:16 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •