نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دانلود فایل

  1. #1

    دانلود فایل

    سلام

    من یک سایت با نام example.com دارم و برای این سایت هم یک ساب دامین با نام files.example.com درست کردم و حالا یک سری از فایل ها را درپوشه www در ساب دامین قرار دادم

    حالا اگر در برنامه mvc یک اکشن برای دانلود این فایل ها داشته باشم چطور باید فایل ها را دانلود کنم ؟
    دوتا راه حل پیدا کردم
    یکی WebClient و یکی FTP

    جواب میده ولی مشکل اینجاست که :
    مثلا با FTP اول آدرس یک فایل 100 مگی را بهش پاس بدهم بعد یک استریم برمیگرداند بعد استریم را برمیگردونم به مروگر کاربر با Content-Type مشخص

    حالا اگر من آدرس این اکشن که داره فایل را با ftp می خونه متد را به دانلود منیجر بدهم
    با این تصویر روبرو می شوم :


    Untitled.png


    Untitled1.png
    با زدن روی دکمه Start Download شروع به دانلود نمی کنه بعد از چند دقیقه که فایل را به حالت استریم دریافت کرد اون موقع دانلود را شروع می کنه ...

    ----------------------

    یا مثلا اگر آدرس اکشن دانلود کننده را به دانلود منیجر بدهم :

    Untitled.png


    حالا اگر چند دقیقه صبر کنم فایل جهت دانلود را نمایش می دهد :

    Untitled5646445646.png



    چکار کنم که این مدت زمان طول نکشه ?


    یا در هر صورت آیا روشی جهت دانلود این فایل ها پیشنهاید می کنید ؟ فقط باید در نظر داشت که فایل ها باید از طرق اکشن متد دانلود شوند/

    مممنون
    آخرین ویرایش به وسیله ali-miladian : دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 در 15:18 عصر

  2. #2

    نقل قول: دانلود فایل

    از Return File استفاده کنید ( برای فایل های با حجم بالا باید از webconfig ، طول maxRequestLength و maxAllowedContentLength رو افزایش بدید ) :

    public class DownloadController : Controller
    {
    public async Task<ActionResult> Download(int id)
    {
    var fileName = "YourFile.mp3";


    // Find File MIME Type
    var contentType = MimeMapping.GetMimeMapping(fileName);


    // Destination Path
    var destPath = Path.Combine(Server.MapPath("~/Download"), fileName);


    // Store File Bytes
    var bytes = System.IO.File.ReadAllBytes(destPath);


    // Make Download Link For User
    return File(bytes, contentType, fileNameToSave);
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: دانلود فایل

    سلام
    ممنون

    چون فایل یه جایی دیگه است مدت زمانی که طول میکشه که اون فایل را بخونه و به استریم تبدیل کنه خیلی زیاده ؟
    حالا اگر در همین بین Progress Bar مربوط به Download Manger نشون میداد خوب بود . بعضی وقت ها هم وقتی می خواهم از یوتیوب فایلی بگیرم همین مشکل را دارم

تاپیک های مشابه

  1. دانلود فایل از اینترنت؟
    نوشته شده توسط jafarjafar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1384, 08:29 صبح
  2. راههای دانلود فایل و وب
    نوشته شده توسط koosha system در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 19:14 عصر
  3. دانلود فایل از FTP با ftp_get
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 11:26 صبح
  4. مشکل نمایش پیغام دانلود فایل
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •