نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال پیام خطا به صفحه ای دارای آیدی

  1. #1

    ارسال پیام خطا به صفحه ای دارای آیدی

    سلام
    دوستان من مشکل خیلی جدی دارم
    در حال ساخت سیستم مدیریت تیکتم. اول از طریق فانکشن show وارد صفجه یک تیکت خاص میشیم و یکسری اطلاعات از دیتابیس گرفته میشه.
    از همون صفحه که بخوایم reply انجام بدیم ارد فانکشن reply میشم. اینجا میخوام اگر validation ناموفق بود برگرده به همون صفجه show که داشتیم پاسخ تیکت را میدادیم ( ticket/show_ticket/6 ) و خطا نمایش بده

    public function show(){
    $show = array();
    $id = $this->uri->segment('3');
    $groups_id = $this->ticket_model->get_groups_id($id);
    $show['show_ticket'] = $this->ticket_model->show($id, $groups_id);

    foreach ($show['show_ticket'] as $show_value){
    $show_gorup_id = $show_value['department_id'];
    $create_by_id = $show_value['user_id'];
    }

    $show['show_ticket_comment'] = $this->ticket_model->get_reply($id);

    foreach ($this->aauth->get_user_groups() as $user_groups) {
    $user_groups_id = $user_groups->id;
    }

    if (($this->aauth->is_member('Admin')) ||($user_groups_id == $show_gorup_id) || ($create_by_id == $this->aauth->get_user_id())) {
    $this->template->load('ticket/show_ticket', $show);
    }else{
    echo 'Access Denied';
    }
    }



        public function reply()    {
    $this->form_validation->set_rules('comment','Comment','required|trim');
    if($this->form_validation->run() == FALSE){
    $ticket_id = $this->input->post('ticket_id');
    //$show['show_ticket_comment'] = $this->ticket_model->get_reply($ticket_id);
    $this->template->load('ticket/show/'.$ticket_id,array('errors' => validation_errors('','<br />')));
    // return;

    }else{
    if($_FILES['userfile']){
    $this->load->library('upload', $config);
    //$this->upload->initialize($config);
    if($this->upload->do_upload('userfile')){
    $config['upload_path'] = './file_ticket';
    $config['allowed_types'] = 'gif|jpg|png|jpeg|pdf|doc|docx|txt';
    $config['max_size'] = 4000;
    $config['max_width'] = 11024;
    $config['max_height'] = 7168;
    $upload_data = $this->upload->data();
    $file_name = $upload_data['file_name'];

    $reply_ticket['ticket_comment_id'] = '';
    $reply_ticket['ticket_id'] = $this->input->post('ticket_id');
    $reply_ticket['user_id'] = $this->aauth->get_user_id();
    $reply_ticket['comment'] = $this->input->post('comment');
    $reply_ticket['create_date'] = now();
    $reply_ticket['file'] = $file_name;
    $insert_ticket_comment = $this->ticket_model->reply($reply_ticket);
    if ($insert_ticket_comment){
    $show = array();
    $id = $this->input->post('ticket_id');
    $groups_id = $this->ticket_model->get_groups_id($id);
    $show['show_ticket'] = $this->ticket_model->show($id, $groups_id);

    redirect('ticket/show/'.$id);
    }
    }else{
    // $error = array('error' => $this->upload->display_errors());
    echo '11';
    // $this->load->view('show_ticket', $error);
    }
    }else{print_r($_POST);}
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: ارسال پیام خطا به صفحه ای دارای آیدی

    سلام
    جایی که میخوای ارور و نمایش بدی صفحه رو ریدایرکت کن و با استفاده از فلش سشن پیغام و تو اون صفحه نشون بده . خاصیت فلش سشن اینه که فقط یکبار چاپ میشه

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال پیام به صفحه ای دیگری
    نوشته شده توسط mosavi7 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 13:57 عصر
  2. سوال: ارسال id سطر گریدویو انتخاب شده به صفحه ای که با funcybox باز می شه ؟
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 01:39 صبح
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 12:53 عصر
  4. سوال: ارسال یک متغیر به صفحه ای دیگر؟
    نوشته شده توسط ms1987 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1390, 13:51 عصر
  5. ارسال تمامی متغیرها به صفحه ای دیگر
    نوشته شده توسط tabib_m در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1384, 01:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •