نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کپی کردن کل محتویات پوشه x به مسیر y که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نمیده

  1. #1

    Question کپی کردن کل محتویات پوشه x به مسیر y که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نمیده

    سلام
    خسته نباشید
    من کل محتویات پوشه اعم از زیر پوشه و فایل کپی میکنم به یک مسیر مشخص.
    اما بعضی وقتها زیر پوشه ها هم کپی میشن اما بعضی وقتها نمیشن
    نمیدونم چرا
    میشه کمکم کنید؟ خواهش میکنم
    مثلا من کل محتویات پوشه x به مسیر y کپی میکنم
    بعضی وقتها همشون کپی میشن بعضی وقتها نمیشن. دلیلشو نمیدونم
    من از این دستورات استفاده کردم:
                            
    source_dir = @"f:\";
    destination_dir =@"e:\";
    //Now Create all of the directories
    foreach (string dirPath in System.IO.Directory.GetDirectories(source_dir, "*",
    System.IO.SearchOption.AllDirectories))
    System.IO.Directory.CreateDirectory(dirPath.Replac e(source_dir, destination_dir));


    //Copy all the files & Replaces any files with the same name
    foreach (string newPath in System.IO.Directory.GetFiles(source_dir, "*.*",
    System.IO.SearchOption.AllDirectories))
    System.IO.File.Copy(newPath, newPath.Replace(source_dir, destination_dir), true);

  2. #2

    نقل قول: کپی کردن کل محتویات پوشه x به مسیر y که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نمیده

    دلیلشو فهمیدم که چرا بعضی وقتها تمامشون کپی نمیشه.
    وقتی این حالت پیش میاد که من یک فایلی رو از اون مسیر باز کردم برا همین کامل کپی نمیشه
    اما نمیدونم چطوری پیشگیری کنم.
    خواهش میکنم کمکم کنید
    ممنون

  3. #3

    نقل قول: کپی کردن کل محتویات پوشه x به مسیر y که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نمیده

    با گذاشتن try حل شد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: کپی کردن کل محتویات پوشه x به مسیر y که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نمیده

    نقل قول نوشته شده توسط kamran_14 مشاهده تاپیک
    با گذاشتن try حل شد
    با try مشکل حل نمیشه
    باید برسی کنی ببینی اون فایل IsReady هست یا نع

  5. #5

    نقل قول: کپی کردن کل محتویات پوشه x به مسیر y که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نمیده

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    با try مشکل حل نمیشه
    باید برسی کنی ببینی اون فایل IsReady هست یا نع
    چطوری بفههم یه فایلی isready هست؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: کپی کردن کل محتویات پوشه x به مسیر y که بعضی وقتها جواب میده و بعضی وقتها نمیده

    نقل قول نوشته شده توسط kamran_14 مشاهده تاپیک
    چطوری بفههم یه فایلی isready هست؟
    می تونید از این متد استفاده کنید:

    private bool IsFileLocked(FileInfo file)
    {
    FileStream stream = null;

    try
    {
    stream = file.Open(FileMode.Open, FileAccess.ReadWrite, FileShare.None);
    }
    catch (IOException)
    {
    return true;
    }
    finally
    {
    if (stream != null)
    stream.Close();
    }

    //file is not locked
    return false;
    }
    private void btnCheck_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    FileInfo fi = new FileInfo(@"D:\testPic.jpg");
    MessageBox.Show(IsFileLocked(fi).ToString());
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کپی کردن اطلاعات از روی سیدی به داخل درایو ویندوز
    نوشته شده توسط emprator2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 08 بهمن 1389, 20:43 عصر
  2. سوال: کپی کردن متن از محیط ویندوز به داخل برنامه
    نوشته شده توسط gune_baxan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 15:37 عصر
  3. کپی کردن فقط اعداد داخل textbox به یک textbox دیگر
    نوشته شده توسط rezapassword در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 آذر 1387, 10:48 صبح
  4. چگونگی کپی کردن مطالب داخل notepad windows به یک richedit
    نوشته شده توسط j_shokrzadeh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 16 خرداد 1386, 06:35 صبح
  5. طریقه کپی کردن اطلاعات از یک دیتابیس به دیتابیس دیگر
    نوشته شده توسط احمد کرک در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 26 دی 1384, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •