نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در EntityFramework

  1. #1

    مشکل در EntityFramework

    سلام
    من یک solution ایجاد کردم و داخل آن یک پروژه و میتونم با استفاده از Entity Framework داده های تیبل را در دیتا گرید نمایش بدم.
    در ادامه یک پروژه دیگه به این سلوشن اضافه کردم و متاسفانه نمیتونم موجود در تیبل را در دیتا گرید این پروژه نمایش بدم. خطا نمیده ولی داده ای هم نمایش داده نمیشه.
    ریفرنس ها را هم رعایت کردم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند. متشکرم

    در پروژه BusinessLogic:

    namespace BusinessLogic.DataBaseClass
    {
    public class clsTbl_Student
    {
    public List<Tbl_Student> GetAll()
    {
    LinqTestEntities Db = new LinqTestEntities();
    var q = from a in Db.Tbl_Student
    select a;
    return q.ToList();
    }
    }
    }



    namespace BusinessLogic
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    DataBaseClass.clsTbl_Student obj = new DataBaseClass.clsTbl_Student();
    dataGridView1.DataSource = obj.GetAll();
    }
    }
    }



    کد بالا در BusinessLogic هستش و داده ها در دیتا گرید به درستی نمایش داده می شود. منتهی در پروژه دوم موجود در همین سلوشن داده ای در دیتاگرید نمایش داده نمیشه:


    namespace test
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    BusinessLogic.DataBaseClass.clsTbl_Student obj = new BusinessLogic.DataBaseClass.clsTbl_Student();
    dataGridView1.DataSource = obj.GetAll();
    }
    }
    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در EntityFramework

    در پروژه دوم رفرنس های EntityFramework رو به اضافه رفرنس (لینک) BusinessLogic و همچنین app.config در پروژه اول رو به پروژه دوم اضافه کن که به ConnectionString دسترسی داشته باشد.
    First,solve the problem then write the code

  3. #3

    نقل قول: مشکل در EntityFramework

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    در پروژه دوم رفرنس های EntityFramework رو به اضافه رفرنس (لینک) BusinessLogic و همچنین app.config در پروژه اول رو به پروژه دوم اضافه کن که به ConnectionString دسترسی داشته باشد.
    مشکل از app.config بود و حل شد. ولی دوست عزیز در برنامه نویسی لایه ای این صحیح هستش که لایه presentation به کانکشن استرینگ دسترسی داشته باشه؟
    متشکرم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در EntityFramework

    در مد طراحی(کد نویسی) باید دسترسی داشته باشد چون در حالت لایه بندی هر لایه بصورت یک پروژه جدا پیاده سازی میشود پس در صورت استفاده از app.config هر بخش باید به آن بخش از پروژه اضافه شود.در حالت release تنها به یک app.config لازم هست در کنار فایل exe شما وجود داشته باشه و تمام لایه ها از همان فایل استفاده می کنند.در کل لایه بندی در سطح برنامه نویسی برای نگهداری و توسعه لحاظ میشود که تیم برنامه نویسی در توسعه و نگهداری پروژه با مشکلات کمتری مواجه شوند. کاربر نهایی اطلاعی از لایه بندی پروژه و نحوه پیاده سازی آن ندارد.
    First,solve the problem then write the code

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در EntityFramework در SmartAssembly
    نوشته شده توسط unrealword در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1396, 17:59 عصر
  2. مشکل در عدم ایجاد جداول در دیتابیس با EntityFramework
    نوشته شده توسط milan2004 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1395, 14:14 عصر
  3. مشکل در دریافت داده ها به همراه فرزندان در WCF + EntityFramework
    نوشته شده توسط Navid Asadi در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 مهر 1393, 16:50 عصر
  4. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •