نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: insert در جدول با refresh صفحه

  1. #1

    Post insert در جدول با refresh صفحه

    با سلام خدمت دوستان من کدی نوشتم برای insert کردن در جدول ولی هر بار که صفحه رو refresh میکنم همون سطر قبلی به جدول اضافه میشه با این که از isset استفاده کردم ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    وقتی مقداری برای صفحه ارسال میشه، با هر بار رفرش باز هم همون مقدار در صفحه هست و دوباره به سمت سرور ارسال میشه
    برای جلوگیری از این کار میتونید در صفحه فرم رشته ای رو به عنوان توکن در نظر بگیرید، که فقط یک بار برای submit اعتبار داره و اگر کاربر چندین بار هم صفحه رو رفرش کنه دیگه مقدارها سمت سرور معتبر نیست

  3. #3

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    ممنون از راهنمایی شما . فقط یه کم میشه بیشتر توضیح بدین؟ منظور از توکن چی هست ؟ کجا باید بزارم؟ ممنون میشم یه مثال بزنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط zohremehran مشاهده تاپیک
    ممنون از راهنمایی شما . فقط یه کم میشه بیشتر توضیح بدین؟ منظور از توکن چی هست ؟ کجا باید بزارم؟ ممنون میشم یه مثال بزنید
    خدمت شما
    کد HTML:
    <form name="new user" method="post" action="step2_check.php"><input type="text" name="mail"/> <br />
    <input type="password" name="password"/><br />
    <input type="submit"  value="continue"/> </form>

    بعد از سابمیت کردن بررسی میشه:
    if (isset($_POST["mail"])) {    echo "Yes, mail is set";    
    }else{
    echo "N0, mail is not set"; }


    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    بعدا از insert کردن بجای اینکه بزاری بقیه کد ها اجرا بشه صفحه رو ریدایرکت کن به آدرس خودش با دستور header
    اینجوری همون صفحه باز میشه ولی پارامتر های پست شده از بین میره

  6. #6

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
    من لینکی دارم که در آخر صفحه قرار داره و با کلیک روی اون مقداری به روش query string داخل یک متغیر قرار میگیره
    مشکل اینجاس که من هر وقت روی اون کلیک میکنم به بالای صفحه پرش میکنه در صورتی که من میخوام همون پایین صفحه بمونه
    <a href="?admin=10">send</a>

  7. #7

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط zohremehran مشاهده تاپیک
    سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
    من لینکی دارم که در آخر صفحه قرار داره و با کلیک روی اون مقداری به روش query string داخل یک متغیر قرار میگیره
    مشکل اینجاس که من هر وقت روی اون کلیک میکنم به بالای صفحه پرش میکنه در صورتی که من میخوام همون پایین صفحه بمونه
    <a href="?admin=10">send</a>
    درود دوست عزیز ، میدونم که نباید تذکر بدم ولی سوال شما نه به این تاپیک و نه حتی به php مربوط می شه ولی با این کد می تویند مشکلتون رو رفع کنید :
    کد HTML:
    <a name="end"><a href="?admin=10#end">send</a></a>
    این کد رو جایگزین کدی که قرار دادید کنید .
    موفق و پایدار باشید

  8. #8

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط parsaasefi مشاهده تاپیک
    درود دوست عزیز ، میدونم که نباید تذکر بدم ولی سوال شما نه به این تاپیک و نه حتی به php مربوط می شه ولی با این کد می تویند مشکلتون رو رفع کنید :
    کد HTML:
    <a name="end"><a href="?admin=10#end">send</a></a>
    این کد رو جایگزین کدی که قرار دادید کنید .
    موفق و پایدار باشید


    ممنون از لطفتون مشکلم حل شد . بله میدونم شرمنده
    ولی اگر لینک وسط صفحه باشه با زدن این کد به آخر صفحه میره راه حلی هست که در اون مکانی که هست باقی بمونه؟

  9. #9

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    در جواب استارتر تاپیک : دوست عزیز همون طور که یک از دوستان هم گفتند می تونید از header استفاده کنید و در اخر عملیاتتون با استفاده از هدر به همون صفحه کاربر رو ریدایرکت کنید
    کد :

    if(isset($_POST["submit"])){
    function redirect(){
    header("Location: " . __FILE__);
    }
    $redirect = false;
    // ادامه کد مورد نظر
    $redirect = true;
    if($redirect){
    redirect();
    }
    }


    موفق باشید
    نقل قول نوشته شده توسط zohremehran مشاهده تاپیک
    ممنون از لطفتون مشکلم حل شد . بله میدونم شرمنده
    ولی اگر لینک وسط صفحه باشه با زدن این کد به آخر صفحه میره راه حلی هست که در اون مکانی که هست باقی بمونه؟
    و اما در جواب شما دوست عزیز ،
    شما در کل باید از لینک های درون صفحه استفاده کنید ( اسمش رو از خودم در اوردم اگه اشتباه گفتم ببخشید )
    در کل این مدل لینک ها باید دو بخش داشته باشند
    اولین بخش :
    کد HTML:
    <a name="name-of-the-part"></a>
    در این بخش شما باید اسم بخش مورد نظر از صفحه را به دلخواه انتخاب کنید
    دومین بخش :
    کد HTML:
    <a href="#name-of-the-part"></a>
    در این بخش کاربر بعد از کلیک بر روی لینک به جایی که بخش قبلی رو قرار دادید منتقل می شه
    حالا بر فرض شما این کد رو دارید :
    کد HTML:
    <meta charset="utf-8">
    <style>
    div{
      text-align:center;
      padding-top:100px;
      padding-bottom:100px;
    }
    </style>
    <div>بخش اول</div>
    <div>بخش دوم</div>
    <div>بخش سوم</div>
    <a name="this-part">
      <div>
        <a href="?admin=10#this-part">لینک مورد نظر</a>
      </div>
    </a>
    <div>بخش اخر</div>
    در کد بالا قسمتی که لینکمون قرار داره رو با تگ a نام گذاری کردم و بعد در لینکی که دادم در اخر ادرس لینک از #this-part استفاده کردم در واقع بعد از # نامی که در قسمت قبل دادم رو وارد می کنم
    در این حالت کاربر بعد از کلیک کردن دوباره به همون بخش منتقل می شه ، امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم
    موفق باشید

  10. #10

    نقل قول: insert در جدول با refresh صفحه

    [QUOTE=parsaasefi;2370431]در جواب استارتر تاپیک : دوست عزیز همون طور که یک از دوستان هم گفتند می تونید از header استفاده کنید و در اخر عملیاتتون با استفاده از هدر به همون صفحه کاربر رو ریدایرکت کنید
    کد :

    if(isset($_POST["submit"])){
    function redirect(){
    header("Location: " . __FILE__);
    }
    $redirect = false;
    // ادامه کد مورد نظر
    $redirect = true;
    if($redirect){
    redirect();
    }
    }


    موفق باشید

    و اما در جواب شما دوست عزیز ،
    شما در کل باید از لینک های درون صفحه استفاده کنید ( اسمش رو از خودم در اوردم اگه اشتباه گفتم ببخشید )
    در کل این مدل لینک ها باید دو بخش داشته باشند
    اولین بخش :
    کد HTML:
    <a name="name-of-the-part"></a>
    در این بخش شما باید اسم بخش مورد نظر از صفحه را به دلخواه انتخاب کنید
    دومین بخش :
    کد HTML:
    <a href="#name-of-the-part"></a>
    در این بخش کاربر بعد از کلیک بر روی لینک به جایی که بخش قبلی رو قرار دادید منتقل می شه
    حالا بر فرض شما این کد رو دارید :
    کد HTML:
    <meta charset="utf-8">
    <style>
    div{
      text-align:center;
      padding-top:100px;
      padding-bottom:100px;
    }
    </style>
    <div>بخش اول</div>
    <div>بخش دوم</div>
    <div>بخش سوم</div>
    <a name="this-part">
      <div>
        <a href="?admin=10#this-part">لینک مورد نظر</a>
      </div>
    </a>
    <div>بخش اخر</div>
    در کد بالا قسمتی که لینکمون قرار داره رو با تگ a نام گذاری کردم و بعد در لینکی که دادم در اخر ادرس لینک از #this-part استفاده کردم در واقع بعد از # نامی که در قسمت قبل دادم رو وارد می کنم
    در این حالت کاربر بعد از کلیک کردن دوباره به همون بخش منتقل می شه ، امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کنم
    موفق باشید [/QUOTE


    ممنون از راهنماییتون
    لطف کردین

تاپیک های مشابه

  1. insert در جدول با مقادیر تصادفی
    نوشته شده توسط FARSHID_6378 در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 فروردین 1393, 12:12 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 11:39 صبح
  3. سوال: مشکل insert در جدول با linq
    نوشته شده توسط iraj_astara در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 شهریور 1389, 00:27 صبح
  4. سوال: insert در جدول با linq
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 28 تیر 1389, 07:56 صبح
  5. راهنمایی در رابطه با Refresh کردن قسمتی از صفحه وب سایت
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 آذر 1386, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •