نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: عدم post اطلاعات از صفحه تماس با ما

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pcb20parse
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    شهرستان بهارستان- تهران
    پست
    235

    عدم post اطلاعات از صفحه تماس با ما

    سلام دوستان من تازه وارد MVC شدم. یه صفحه تماس با ما طراحی کردم اما اطلاعاتش رو پست نمیکنه.نمیدونم چرا؟
    کد HTML:
    <form action="/Home/test" method="post">
              
    
                    <div class="form-group">
                        <label for="Name">Name</label>
                        <input type="text" class="form-control" id="Name">
    
                    </div>
                    <div class="form-group">
                        <label for="email">Email address:</label>
                        <input type="email" class="form-control" id="email">
                    </div>
    
                    <div class="form-group">
                        <label for="Message">Message:</label>
                        <textarea class="form-control" rows="5" id="Message"></textarea>
                    </div>
    
    
                    <div>
                        <button type="submit"
                                class="btn btn-success">
                            Send
                        </button>
                    </div>
    
            </form>

    اینم کد کنترلر:
       [HttpGet]
    public ActionResult test()
    {



    return View();
    }


    [HttpPost]
    public ActionResult test(string Email, string Name, string Message)
    {
    if (Message != string.Empty && Message != null)
    {
    try
    {
    MailMessage mail = new MailMessage();
    SmtpClient SmtpServer = new SmtpClient();
    SmtpServer.Credentials = new System.Net.NetworkCredential(("info@defender20.ir" ), ("ghffhgfh"));
    SmtpServer.Port = 25;
    SmtpServer.Host = "mail.defender20.ir";
    mail.From = new MailAddress((Email));
    mail.To.Add("info@defender20.ir");
    mail.Subject = ("ارسال پیام");

    System.Net.Mail.AlternateView alternateViewtxt = System.Net.Mail.AlternateView.CreateAlternateViewF romString(Email, null, "text/html");
    mail.AlternateViews.Add(alternateViewtxt);
    mail.IsBodyHtml = true;
    mail.Priority = MailPriority.High;
    mail.DeliveryNotificationOptions = DeliveryNotificationOptions.OnFailure | DeliveryNotificationOptions.OnSuccess;

    SmtpServer.Send(mail);
    ViewBag.Message = "پیام شما با موفقیت ارسال خواهد شد به زودی پاسخ گوی شما خواهیم بود";
    }
    catch (Exception ex)
    {
    ModelState.Clear();
    ViewBag.Message = "خطا: " + ex.Message.ToString();
    }

    }


    return View();
    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: عدم post اطلاعات از صفحه تماس با ما

    نام فیلدها رو در کنترلها مشخص کنید name="Name"


    <input type="text" class="form-control" name="Name" id="Name">

    در ضمن در mvc بهتر هست از Html.BeginForm یا همون strongly typed استفاده کنید تا از رفلکشن بهره گیری کنید و از غلطهای احتمالی کدنویسی جلوگیری بشه و کد تمیز تری بنویسید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1392, 17:54 عصر
  2. سوال: قرار دادن نقشه محل کارم از روی گوگل مپ به روی صفحه تماس با ما در سایت خودم
    نوشته شده توسط ali abedian در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1391, 11:11 صبح
  3. ارسال پیام صفحه تماس با ما به ایمیل سایت بدون استفاده از دات نت
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 12:01 عصر
  4. سوال: مشکل با ورود دیتا از فرم تماس با ما به بانک اطلاعات
    نوشته شده توسط hamed-php در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 فروردین 1390, 11:53 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 09:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •