نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در وارد کردن اطلاعات با php در mysql

  1. #1

    مشکل در وارد کردن اطلاعات با php در mysql

    سلام دوستان.
    یه کد برای وارد کردن اطلاعات به بانک mysql دارم که وقتی اجراش می کنم این ارور رو میده:

    Error: INSERT INTO 'days' ('name', 'family', 'code', 'day', 'tim') VALUES ('زهیر','دژبرد','3810260657','شنبه',' 8 تا 10')
    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''days' ('name', 'family', 'code', 'day', 'tim') VALUES ('زهیر','' at line 1

    اینم کد php:



    <?phpecho $_GET["tname"]."<br />";echo $_GET["tfamily"]."<br />";echo $_GET["tcode"]."<br />";echo $_GET["ldays"]."<br />";echo $_GET["ltimes"]."<br />";?>

    <?php$servername = "localhost";$username = "root";$password = "";$dbname = "cms";

    // Create connection$conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname);// Check connectionif ($conn->connect_error) { die("Connection failed: " . $conn->connect_error);}

    $value1 = addslashes($_GET['tname']);$value2 = addslashes($_GET['tfamily']);$value3 = addslashes($_GET['tcode']);$value4 = addslashes($_GET['ldays']);$value5 = addslashes($_GET['ltimes']);

    echo $value1."<br />";echo $value2."<br />";echo $value3."<br />";echo $value4."<br />";echo $value5."<br />";

    $sql = "INSERT INTO 'days' ('name', 'family', 'code', 'day', 'tim') VALUES ('$value1','$value2','$value3','$value4','$value5' )";

    if ($conn->query($sql) === TRUE) { echo "New record created successfully";} else { echo "Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error;}

    $conn->close();?>


    راه حل هایی که جاهای دیگه گفتن رو امتحان کردم ولی درست نشد.
    ممنون میشم راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: مشکل در وارد کردن اطلاعات با php در mysql

    'days' رو با `days` عوض کنید. و ' ها رو در اسم فیلد ها با ` عوض کنید. باید کار کنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: وارد کردن اطلاعات با رکورد ست
    نوشته شده توسط majidosmani در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1394, 11:28 صبح
  2. سوال: مشکل با حروف فارسی در وارد کردن اطلاعات به دیتابیس
    نوشته شده توسط new_programer_79 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1394, 22:44 عصر
  3. مشکل با وارد کردن اطلاعات فارسی در دیتابیس وب
    نوشته شده توسط majnoon110 در بخش Android Studio
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 22 تیر 1393, 14:34 عصر
  4. سوال: مشکل با وارد کردن اطلاعات فارسی در دیتابیس
    نوشته شده توسط meysampaknahad در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 12:15 عصر
  5. وارد کردن اطلاعات در datagrid با کد
    نوشته شده توسط javid_p84 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1383, 13:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •