نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارور در اجرای تابع window()

  1. #1

    ارور در اجرای تابع window()

    سلام به تمام کاربران برنامه نویس
    من از کامپایلر dev C++‎ نسخه 4.9.9.2 استفاده می کنم وقتیکه برنامه اجرا می کنم این خطا رخ می ده:
    (window' undeclared (first use this function'

    (Each undeclared identifier is reported only once for each function it appears in.)

    کد:

    #include <cstdlib>
    #include <iostream>
    #include <conio.h>

    using namespace std;

    int main(int argc, char *argv[])
    {

    window();
    cout << "Test";
    getch();
    return 0;
    }



    نوع پروژه console application C++‎


  2. #2

    نقل قول: ارور در اجرای تابع window()

    دوست عزیز، قبل از هرچیزی بهتره اول یه کم درباره ی مفاهیم و اصول برنامه نویسی و زبان های برنامه نویسی مطالعه داشته باشی.
    شما تابع windoow() رو صدا می زنی درحالی که تعریفش نکردی!!
    یا اگر تابع window() در یکی از فایل های سرآیند هست باید اون فایل رو اینکلود کنی.
    این برنامه شما چندتا خطای دیگه هم داره. اگه تو لینوکس اجراش کنی کلا conio.h وجود نخواهد داشت.
    آخر تابع main رو نبستی

  3. #3

    نقل قول: ارور در اجرای تابع window()

    سلام
    تابع windoow() یک تابع از قبل تعریف شده است فایل سرایندش فکر کنم همون conio.h است
    وقتی که تابع windoow() بصورت کامنت در میارم برنامه کامل اجرا میشه

  4. #4

    نقل قول: ارور در اجرای تابع window()

    نقل قول نوشته شده توسط Mohsen74_programmer مشاهده تاپیک
    سلام
    تابع windoow() یک تابع از قبل تعریف شده است فایل سرایندش فکر کنم همون conio.h است
    وقتی که تابع windoow() بصورت کامنت در میارم برنامه کامل اجرا میشه
    سلام
    من حدس می‌زنم شما دارید از منابع آموزشی قدیمی استفاده می‌کنید و به نظرم دارید برای Dos برنامه‌نویسی می‌کنید. پیشنهاد می‌کنم اگر می‌خواهید از زبان سی جدید برای برنامه‌نویسی لینوکس و ویندوز استفاده کنید، از کامپایلرهای clang و visual C++‎ و gcc استفاده کنید. بهتره از منابع جدید برای برنامه‌نویسی سی استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: ارور در اجرای تابع window()

    همونطور که دوستمون تو پست بالایی گفتن احتمالا شما conio.h رو از منابع جدیدتر مطالعه کردی اما در برنامه از منابع قدییمیتر با کامپایلرهای قدیمی تر داری استفاده می کنی.
    میشه همینجا محتویات conio.h رو بفرستی ؟

  6. #6

    نقل قول: ارور در اجرای تابع window()

    سلام
    منبع من یک فیلم آموزشی ساخت بازی مار در سایت youtube است
    لینکش : https://www.youtube.com/watch?v=U59RLO4yymw
    سورس کدش : http://s8.picofile.com/file/8295917784/SNAKE.CPP.html
    محتویات conio.h در فولدر include در کامپایلر dev C++‎
    http://s9.picofile.com/file/8295918126/conio.h.html



  7. #7

    نقل قول: ارور در اجرای تابع window()

    دوستمون بالا اشاراه کرده :
    من حدس می‌زنم شما دارید از منابع آموزشی قدیمی استفاده می‌کنید و به نظرم دارید برای Dos برنامه‌نویسی می‌کنید.
    داخل سورس شما هم از فایل سرآیند dos.h استفاده شده..

    #include<stdio.h>
    #include<dos.h> <----------------
    #include<ctype.h>
    #include<string.h>
    #include<conio.h>
    #include<stdlib.h>

  8. #8

    نقل قول: ارور در اجرای تابع window()

    سلام
    خیلی ممنون پاسخگوییتون.
    من حالا برای اجرای تابع window() باید چیکار کنم؟

تاپیک های مشابه

  1. ارور در اجرای برنامه ماتریس
    نوشته شده توسط mehrdad_dost در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 00:48 صبح
  2. مشكل در اجراي تابع Max
    نوشته شده توسط reza850101 در بخش Access
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 08:47 صبح
  3. سوال: کار با ModalPopupExtender و Error در اجرای تابع معرفی شده در OnOkScript
    نوشته شده توسط amin_alexi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 10:37 صبح
  4. مشکل در اجرای تابع session_start();
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 15 فروردین 1386, 20:54 عصر
  5. سوال در مورد تابع window.open
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 شهریور 1384, 10:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •