نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: انقضای زودهنگام کوکی در هاست

  1. #1

    انقضای زودهنگام کوکی در هاست

    درود بر شما
    بنده از FormsAuthentication.SetAuthCookie(email, rememberMe) برای لاگین استفاده میکنم، و تنظیمات web conf هم به شکل زیر انجام دادم، روی لوکال، کوکی مربوطه بدرستی کار میکنه و حتی با بستن مرورگر و باز کردن مجدد همچنان لاگین میمونه ولی روی هاست کمتر از 10 دقیقه، کوکی ذخیره میمونه
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    web.conf:
    <authentication mode="Forms">
    <forms loginUrl="User.aspx" timeout="13000" name=".CoockieName" slidingExpiration="true" defaultUrl="Index.aspx"/>
    </authentication>

  2. #2

    نقل قول: انقضای زودهنگام کوکی در هاست

    سلام
    خوب Session هاتو Timeout رو چقدر زدی؟



    <sessionState timeout="60" />
    <authentication mode="Forms">
    <forms name="userLogin" path="/" timeout="60" loginUrl="Login.aspx" slidingExpiration="true"/>
    </authentication>


    اگه باز هم زود expire میشه
    میتونید به پشتیبانی هاستتون اطلاع بدید
    تا تنظیمات iis رو براتون چک کنن

  3. #3

    نقل قول: انقضای زودهنگام کوکی در هاست

    [QUOTE=Mag-Mag;2366516]سلام
    خوب Session هاتو Timeout رو چقدر زدی؟


    زمان session هم 60 زدم با پشتیبان هاست هم صحبت کردم میگه زمان default سشن سرور 20 دقیقه است و جواب زیر را ارسال کرد
    در صورتی که منظور شما تغییر session timeout برای نگهداری Session کاربران است که برای مدت بیشتری در سایت لاگین بمانند می توانید با استفاده از راهنمای لینک زیر و mode های متفاوت تغییرات موردنظرتان را با کمک یک برنامه نویس اعمال کنید
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.85).aspx
    ولی مشکل من اینجاست که من دارم با کوکی کار میکنم و روی لوکال درست جواب میده، حالا سرور واسه سشن هر تایمی که میخواد قرار بده، بلایی سر کوکی نباید بیاد
    راه حل این مورد چیه؟

  4. #4

    نقل قول: انقضای زودهنگام کوکی در هاست

    اینو به وب کانفیگت اضافه کنه

    <system.web>
    <machineKey validationKey="EBC1EF196CAC273717C9C96D69D8EF31479 3FCE2DBB98B261D0C7677C8C7760A3483DDE3B631BC42F7B98 B4B13EFB17B97A122056862A92B4E7581F15F4B3551"
    decryptionKey="5740E6E6A968C76C82BB465275E8C6C9CE0 8E698CE59A60B0BEB2AA2DA1B9AB3"
    validation="SHA1" decryption="AES" />
    </system.web>



    این اسپیس های اضافی رو بردار
    یا از این لینک استفاده کن

  5. #5

    نقل قول: انقضای زودهنگام کوکی در هاست

    آقا دم شما گرم
    اکی شد
    میشه یه توضیحی بدید این کد دقیقا چه کاری انجام میده؟

  6. #6

    نقل قول: انقضای زودهنگام کوکی در هاست

    iis برای encryption, decryption, and validation of forms-authentication data از یک کلید برای رمز نگاری اطلاعات استفاده میکنه
    اگر این کلید رو شما تعریف نکرده باشید
    هر دفعه، به صورت رندوم یک کلید تعریف میشه ، و چون به احتمال زیاد با قبلی فرق داره ، پس اطلاعات عوض میشن و سشن ها بی اعتبار
    وقتی کلید رو خودتون مشخص میکنید
    اطلاعات معتبر باقی میمونن

    این لینکها رو هم ببین
    لینک 1
    لینک 2

  7. #7

    نقل قول: انقضای زودهنگام کوکی در هاست

    نقل قول نوشته شده توسط Mag-Mag مشاهده تاپیک
    iis برای encryption, decryption, and validation of forms-authentication data از یک کلید برای رمز نگاری اطلاعات استفاده میکنه
    اگر این کلید رو شما تعریف نکرده باشید
    هر دفعه، به صورت رندوم یک کلید تعریف میشه ، و چون به احتمال زیاد با قبلی فرق داره ، پس اطلاعات عوض میشن و سشن ها بی اعتبار
    وقتی کلید رو خودتون مشخص میکنید
    اطلاعات معتبر باقی میمونن

    این لینکها رو هم ببین
    لینک 1
    لینک 2
    سپاسگزارم
    راهنمایی خوبی بود، موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •