نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: عدم نمایش تصویر دانلود شده در گالری

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    عدم نمایش تصویر دانلود شده در گالری

    سلام
    توی برنامه ای که نوشتم تصویر رو از اینترنت میگیره و ذخیره میکنه توی حافظه خارجی
    ولی به یه مشکل بر خوردم
    تصویر رو توی گالری نمایش نمیده

    وقتی از طریق فایل منیجر وارد همون پوشه میشم تصویر دانلود شده اونجا هست

    فقط کافیه تغییر نام بهش بدم مثلا یه حرف به نام اون اضافه کنم در این صورت میاد داخل گالری
    دوستان کسی هست راهنمایی کنه

  2. #2

    نقل قول: عدم نمایش تصویر دانلود شده در گالری

    سلام . چرا از کتاب خونه های آماده استفاده نمیکنی ؟
    http://square.github.io/picasso/

  3. #3

    نقل قول: عدم نمایش تصویر دانلود شده در گالری

    سلام ؛ بعد از دانلود تصویر این کلاس رو فراخوانی کن


    class SingleMediaScanner implements MediaScannerConnection.MediaScannerConnectionClien t

    {

    private MediaScannerConnection mMs;
    private File mFile;

    public SingleMediaScanner(Context context, File f) {
    mFile = f;
    mMs = new MediaScannerConnection(context, this);
    mMs.connect();
    }

    @Override
    public void onMediaScannerConnected() {
    mMs.scanFile(mFile.getAbsolutePath(), null);
    }

    @Override
    public void onScanCompleted(String path, Uri uri) {
    mMs.disconnect();
    }

    }





    نحوه فراخوانی :




    new SingleMediaScanner(ActivityName.this, Masiri k File Download Shode ast);

    آخرین ویرایش به وسیله peymanf11 : دوشنبه 01 خرداد 1396 در 14:39 عصر

  4. #4

    نقل قول: عدم نمایش تصویر دانلود شده در گالری

    در خط اول اون فاصله t وجود نداره ! خودکار میوفته !!

    و به این صورته :

    MediaScannerConnectionClient

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1395
    پست
    77

    نقل قول: عدم نمایش تصویر دانلود شده در گالری

    عالی
    سپاس از راهنمایی شما
    درست شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •