نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی خواص richedit در دلفی

  1. #1

    Question راهنمایی خواص richedit در دلفی

    سلام خدمت اساتید
    میخوام یه برنامه مثل ++notepad بنویسم اما چند جاش گیر کردم حسابی

    اولی اینکه میخوام قسمتی از متن رنگی شه اونم هوشمند یعنی وقتی تگ باز میشه و تازمانی که بسته میشه رنگش متفاوت باشه مثلا <html>

    دومی هم میخوام وقتی اول تگ رو مینویسم پیشنهاد بده حالا مهم اون پیشنهاده نیست مهم موقعیت پاپ اپ منو هس که میخوام با دو کلید کنترل و اسپیس ظاهر بشه در همون موقعیت نوشتن

    یعنی سوالم دوتاس اول اینکه چجوری با دو کلید کنترل و اسپیس ظاهر بشه
    دوم موقعیتش در جایی که داری مینویسی


    دوستان خیلی خیلی سرچ کردم دو یا سه هفتس اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی خواص richedit در دلفی

    برای همچین برنامه ای بهتره از مجموعه SynEdit استفاده کنید، هم Editor مناسبی داره و هم Syntax Highlighter برای زبانهای مختلف
    کامپوننتش Open Source هستش، با کمی جستجو لینک دانلودش رو پیدا می کنید
    توی رویداد OnKeyDown ، با دستور Perform می تونید مختصات اشاره گر رو بگیرید و با دستور Popup هم می تونید PopupMenu رو نمایش بدید، مثال :

    procedure TForm1.RichEdit1KeyDown(Sender: TObject; var Key: Word;
    Shift: TShiftState);
    var
    P : TPoint;
    Msg : TMsg;
    begin
    if (Key = VK_SPACE) and (Shift = [ssCtrl]) then
    begin
    PeekMessage(Msg, 0, WM_CHAR, WM_CHAR, PM_REMOVE);

    RichEdit1.Perform(EM_POSFROMCHAR, WPARAM(@P), RichEdit1.SelStart);
    P := RichEdit1.ClientToScreen(P);

    PopupMenu1.Popup(P.X, P.Y + 15);
    end;
    end;

    دستور ClientToScreen مختصات داخلی RichEdit رو به کل صفحه Screen تعمیم میده
    دستور PeekMessage برای حذف صدای "دینگ" ای هستش که بعد از زدن کلید ها پخش میشه
    مقدار Y رو هم به اضافه 15 کردم که منو زیر خط فعلی باز بشه

    ترکیب کلیدهای Enter و Space ترکیب درستی نیست، با زدن کلید Enter اشاره گر به خط پایین میره !
    توی مثال بالا از کلیدهای Ctrl + Space استفاده شده

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی خواص richedit در دلفی

    اقا محمد ممنون ازت خیلی توضیحاتت عالی بود زنده باشی کارمو راه انداختی ....فقط واسه سوال اولم راهی نداری؟

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •