نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل No Such Value

  1. #1

    مشکل No Such Value

    سلام
    من تازه از محیط ویژوال استادیو به QT آمدم
    کسی میدونه مشکل این وضعیتی که در عکس دیده میشه از چی میتونه باشه ؟ چرا خروجی بعضی از API ها No Such Value هست ؟
    ویندوز من 7 - 64بیت هست و QT5.7
    خودم حدسم این بود که کامپایلر رو باید عوض کنم ولی چه روی Mingw چه VS2014 میزارم بازم این حالت روی خروجی بعضی از API پیش میاد .
    1.png

  2. #2

    نقل قول: مشکل No Such Value

    خطای فاحش سینتکس دارید و ربطی به ویژوال استادیو یا کیوت نداره الان انتظار دارید برای متغیر RTime چه اتفاقی بیوفته ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل No Such Value

    http://doc.qt.io/qt-5/qtime.html
    از اینجا نگاه کردم
    میخوام زمان حال رو بگیرم
    آخرین ویرایش به وسیله h02man : شنبه 06 خرداد 1396 در 10:32 صبح

  4. #4

    نقل قول: مشکل No Such Value

    نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    خطای فاحش سینتکس دارید و ربطی به ویژوال استادیو یا کیوت نداره الان انتظار دارید برای متغیر RTime چه اتفاقی بیوفته ؟

    شاید حق با شما باشه اما منظور شما اینه که syntax مشکل داشته باشه کامپایلر ایراد نمیگیره ؟!

  5. #5

    نقل قول: مشکل No Such Value

    کلاس QTime رو اینکلود نکردید، و فقط اسم متغیر RTime رو توی تابع main نوشتید!
    شما اصول اولیه سینتکس ++c رو رعایت نکردید خوب مشخص برنامه کامپایل نمی‌شه پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه با فرمورکی شروع به کار کنید اول ++c یاد بگیرید

    #include <QApplication>
    #include <QDebug>
    #include <QTime>


    int main(int argc, char *argv[])
    {
    QString TheTime = QTime::currentTime().toString(); // get current time
    qDebug() << "Current time is: " << TheTime; //print current time
    return 0;
    }

  6. #6

    نقل قول: مشکل No Such Value

    وقتی متغیری استفاده نشه در حین کامپایل عملا حذف میشه. در واقع در خروجی نهایی شما خط مقداردهی RTime حذف شده. از این دو راه یکی رو برگزینید:
    1. اونو استفاده کنید
    2. (Q_UNUSED(RTime

  7. #7

    نقل قول: مشکل No Such Value

    جواب خیلی جالبی دادی اقای negative60

    2 تا پایینتر توضیح دادم


    آخرین ویرایش به وسیله h02man : سه شنبه 09 آبان 1396 در 14:18 عصر دلیل: سنا مرتب بودن شماره خطوط

  8. #8

    نقل قول: مشکل No Such Value

    بله به دلیل استفاده نکردن از value بود
    ممنون از حامد مصافی
    آخرین ویرایش به وسیله h02man : سه شنبه 09 آبان 1396 در 16:30 عصر

  9. #9

    نقل قول: مشکل No Such Value

    نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    کلاس QTime رو اینکلود نکردید، و فقط اسم متغیر RTime رو توی تابع main نوشتید!
    شما اصول اولیه سینتکس ++c رو رعایت نکردید خوب مشخص برنامه کامپایل نمی‌شه پیشنهاد می‌کنم قبل از اینکه با فرمورکی شروع به کار کنید اول ++c یاد بگیرید

    #include <QApplication>
    #include <QDebug>
    #include <QTime>


    int main(int argc, char *argv[])
    {
    QString TheTime = QTime::currentTime().toString(); // get current time
    qDebug() << "Current time is: " << TheTime; //print current time
    return 0;
    }

    عزیز جان فکر کنم شما هنوز فرق دیباگ با کامپایل رو نمیدونید ( بعد از کامپایل میشه دیباگ کرد و اگر تو عکس دقت کنید مشخصه به دیباگ رسیده و رو چه خطی هست ! )در ضمن اگر کلاس Qtime اینکلود نمیشد کامپایلر اجازه ورود به دیباگ نمیداد یعنی اصلا کامپایل نمیشد !
    در ضمن Qtime در کلاس Clog اضافه شده بود .

    و 3 تا چیز برای خودتون دارم :

    1- برام عجیب بود که شما مثلا به عنوان کاربر دائمی و با تجربه چطور حدث نزدید که ممکنه تو کلاس clog هدر qtime اضافه شده باشه حد اقل اول باید سوال میکردید( از رنگ QTIME هم میتونستید بفهمید که انکلود شده)
    2-هنوز نمیدونید که هدر اضافه نشه اصلا به دیباگ نمیرسه و زمان کامپایل error میده ؟
    3- من 10 سال هست که C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎ رو سیستم های embeded کار میکنم و مشکلی که من داشتم اقا حامد مصافی اشاره کرد این فرم ورک در صورت use نکردن متغیر value رو نشون نمیده.

    پیشنهاد میکنم که قبل از مطمئن شدن به کسی پیشنهاد ندید


    آخرین ویرایش به وسیله h02man : سه شنبه 09 آبان 1396 در 14:12 عصر

  10. #10

    نقل قول: مشکل No Such Value

    نقل قول نوشته شده توسط h02man مشاهده تاپیک
    عزیز جان فکر کنم شما هنوز فرق دیباگ با کامپایل رو نمیدونید ( بعد از کامپایل میشه دیباگ کرد و اگر تو عکس دقت کنید مشخصه به دیباگ رسیده و رو چه خطی هست ! )در ضمن اگر کلاس Qtime اینکلود نمیشد کامپایلر اجازه ورود به دیباگ نمیداد یعنی اصلا کامپایل نمیشد !
    در ضمن Qtime در کلاس Clog اضافه شده بود .

    و 3 تا چیز برای خودتون دارم :

    1- برام عجیب بود که شما مثلا به عنوان کاربر دائمی و با تجربه چطور حدث نزدید که ممکنه تو کلاس clog هدر qtime اضافه شده باشه حد اقل اول باید سوال میکردید( از رنگ QTIME هم میتونستید بفهمید که انکلود شده)
    2-هنوز نمیدونید که هدر اضافه نشه اصلا به دیباگ نمیرسه و زمان کامپایل error میده ؟
    3- من 10 سال هست که C++‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ ‎‎‎‎‎‎‎ رو سیستم های embeded کار میکنم و مشکلی که من داشتم اقا حامد مصافی اشاره کرد این فرم ورک در صورت use نکردن متغیر value رو نشون نمیده.

    پیشنهاد میکنم که قبل از مطمئن شدن به کسی پیشنهاد ندید


    باز هم توصیه می‌کنم حداقل یک سال ++c کار کنید بعد به دنبال استفاده از فریمورک هایی نظیر Qt باشید
    ده سال ++c کار کردی ولی‌ هنوز نحوه سوال پرسیدن رو بلد نیستی انتظار دارید از روی یه عکس به دیگران وحی بشه که شما تو کلاس QTimer ، CLog رو اینکلود کردی؟
    بعد از ده سال هنوز نمی‌دونی متغیری که استفاده نشه رو نمی‌شه دیباگ کرد و ربطی‌ به فریمورک کیوت نداره؟؟
    من یه نمونه کد از نحوه گرفتن زمان جاری برای شما فرستادم به جای تشکر با وقاحت تمام طلبکار هم هستی‌! حیف لطف و وقتی‌ که برای یه عده طلبکار مفت خور گذاشته بشه

  11. #11

    نقل قول: مشکل No Such Value

    نقل قول نوشته شده توسط negative60 مشاهده تاپیک
    ده سال ++c کار کردی ولی‌ هنوز نحوه سوال پرسیدن رو بلد نیستی

    عزیزم اگرسوالم رو درست نپرسیده بودم اقای حامد مصافی
    اینقدر دقیق به جواب درست اشاره نمیکردن .

    بعد از ده سال هنوز نمی‌دونی متغیری که استفاده نشه رو نمی‌شه دیباگ کرد و ربطی‌ به فریمورک کیوت نداره؟؟


    ربطی به فرم ورک نداره ؟!!!! وای تورو خدا اول عکس رو ببین و دقت کن متغیر a استفاده شده یا نه
    ؟!!! جواب دیباگم ببین که شده 10 ، بعدم لطفا منو بیخیال شو وقتمو نگیر

    ssss.jpg

    من یه نمونه کد از نحوه گرفتن زمان جاری برای شما فرستادم به جای تشکر با وقاحت تمام طلبکار هم هستی‌!
    دیگه وقتی جواب رو نمیدونی حد اقل با لحن تحقیر آمیز جواب نده

    حیف لطف و وقتی‌ که برای یه عده طلبکار مفت خور گذاشته بشه
    حیف بنده خداهایی که تو جواب سوالشونو بدی بهشون توهین بشه به نظرم به جای اینکه همه پستها جوابهای تو خالی بدی و کمیت رو زیاد کنی یا بهتره بگم شو آف کنی یکم به کیفیت جوابات فکر کن
    آخرین ویرایش به وسیله h02man : دوشنبه 15 آبان 1396 در 14:41 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •