نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadsoltani
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    95

    نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    نحوه جستجو یک متن در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن در سی شارپ چگونه است؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    سلام
    dll
    itextsharp رو به پرژتون ادد کنید و از این تابع استفاده کنید


    public List<int> ReadPdfFile(string fileName, String searthText)
    {
    List<int> pages = new List<int>();
    if (File.Exists(fileName))
    {
    PdfReader pdfReader = new PdfReader(fileName);
    for (int page = 1; page <= pdfReader.NumberOfPages; page++)
    {
    ITextExtractionStrategy strategy = new SimpleTextExtractionStrategy();


    string currentPageText = PdfTextExtractor.GetTextFromPage(pdfReader, page, strategy);
    if (currentPageText.Contains(searthText))
    {
    pages.Add(page);
    }
    }
    pdfReader.Close();
    }
    return pages;
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadsoltani
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    95

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    من این کتابخانه را به پروژم اضافه کردم ولی کلاس های ITextExtractionStrategy و PdfTextExtractor را نمی شناسد.لطفا راهنمایی کنید.

  4. #4

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    اینها رو به بالای صفحه اضافه کن


    using iTextSharp.text.pdf;
    using iTextSharp.text.pdf.parser;

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadsoltani
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    95

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    ببخشید وقتی کتابخانه itextsharp را به برنامه سی شارپی اضافه می کنم کلاس usingiTextSharp.text.pdf.parser; را نمی فهمد میشه بی زحمت فایل dll کتابخانه که سالم باشد را برام بفرستید.

  6. #6

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    سلام ، این dll هست که من استفاده میکنم
    از این لینک بگیر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadsoltani
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    95

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    حال که فهمیدم که این کلمه در کدام صفحه pdf است،حال چگونه می توان صفحه فلان شماره از pdf را فقط توسط چاپگر چاپ کرد؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار mohammadsoltani
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    95

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    میشه با کنترل ویزاردی PrintPreviewDialog این کار را کرد؟اگه کسی بلده راهنمایی کنه

  9. #9

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    با سلام
    من از این روش استفاده می کنم ولی متن بعضی از فایلها رو به صورت زیر میخونه


     :  



             !
    "# $%& 
     '(& (( » * « , . ./ #& 
    0 .( 12  '13  33 4 * .564 7
    [1]
    . '4 4 289 :;0 4 *  /<=
    ' 
    &  '76 7
    [2]
    . > ( ./ .( 
    [3]
    ?4  
    [4]

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: نحوه جستجو در فایل pdf و برگرداندن شماره صفحه حاوی این متن

    نقل قول نوشته شده توسط minaalamshahi مشاهده تاپیک
    با سلام
    من از این روش استفاده می کنم ولی متن بعضی از فایلها رو به صورت زیر میخونه


    :



    !
    "# $%&
    '(& (( » * « , . ./ #&
    0 .( 12 '13 33 4 * .564 7
    [1]
    . '4 4 289 :;0 4 * /<=
    '
    & '76 7
    [2]
    . > ( ./ .(
    [3]
    ?4
    [4]
    به احتمال زیاد مشکل از زبان فارسی هست. کامپوننت spire رو هم چک کنید. نسخه رایگان داره اما فک کنم تا 25 پاراگراف رو ساپورت میکنه

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •