نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

  1. #1

    گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    سلام من یک بازی ساده ساختم می خوام روش آهنگ بگذارم طبق این سایت انجام دادم ولی وقتی اکتیویتی عوض میشه و بازی شروع میشه آهنگ قطع میشه؟ باید چیکار کنم که با عوض شدن اکتیویتی آهنگ قطع نشه؟

    این سایت: http://abhiandroid.com/androidstudio...id-studio.html

  2. #2

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط kamal70 مشاهده تاپیک
    سلام من یک بازی ساده ساختم می خوام روش آهنگ بگذارم طبق این سایت انجام دادم ولی وقتی اکتیویتی عوض میشه و بازی شروع میشه آهنگ قطع میشه؟ باید چیکار کنم که با عوض شدن اکتیویتی آهنگ قطع نشه؟

    این سایت: http://abhiandroid.com/androidstudio...id-studio.html

    با استفاده از سرویس میتونید Mediaplayer توی تمام اکتیویتی ها اجرا کنید.

    این سوال رو ببینید :https://stackoverflow.com/questions/...209975#8209975

  3. #3

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    سلام من سایتی که گفتین خوندم ولی نفهمیدم چطور استفاده کنم لطفا بیشتر توضیح بدین؟

  4. #4

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط kamal70 مشاهده تاپیک
    سلام من سایتی که گفتین خوندم ولی نفهمیدم چطور استفاده کنم لطفا بیشتر توضیح بدین؟

    اول یه کلاس میسازین به اسم BackgroundSoundService که محتویات اون شامل کدهای زیر هست
    public class BackgroundSoundService extends Service {
    private static final String TAG = null;
    MediaPlayer player;
    public IBinder onBind(Intent arg0) {

    return null;
    }
    @Override
    public void onCreate() {
    super.onCreate();
    player = MediaPlayer.create(this, R.raw.idil);
    //اینجا بجای R.raw.idil .ادرس فایل موسیقیتون رو میدین.
    player.setLooping(true); // Set looping
    //اینجا با ست کردن لوپ بهش میگین که پس از اتمام پخش دوباره پخش از سر بگیره.
    player.setVolume(100,100);

    }
    public int onStartCommand(Intent intent, int flags, int startId) {
    player.start();
    return 1;
    }

    public void onStart(Intent intent, int startId) {
    // TO DO
    }
    public IBinder onUnBind(Intent arg0) {
    // TO DO Auto-generated method
    return null;
    }

    public void onStop() {

    }
    public void onPause() {

    }
    @Override
    public void onDestroy() {
    player.stop();
    player.release();
    }

    @Override
    public void onLowMemory() {

    }
    }


    حالا موقعی که میخاین فایل موسیقیتون پخش بشه این کد رو در اکتیویتی موردنظر قرار بدید .:
    Intent svc=new Intent(this, BackgroundSoundService.class);
    startService(svc);


    حالا توی فایل Manifest باید سرویستون رو تعریف کنید بصورت زیر:
    <service android:enabled="true" android:name=".BackgroundSoundService " />



    شیوه متوقف کردنش هم به همون صورت اجرا کردنش هست با این تفاوت که بجای Startservice باید بنویسید :Stopservice

  5. #5

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    اجرا شد یه مشکل کوچکی داره اینکه وقتی برنامه بسته میشه موسیقی قطع نمیشه این stopservice راکجابذارم که وقتی برنامه بسته شد قطع بشه؟

  6. #6

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    چون خود برنامه دکمه خروج نداره باید چیکار کنم وقتی روی دکمه بازگشت گوشی کلیک شد دکمه خروج بیاد؟

  7. #7

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط kamal70 مشاهده تاپیک
    اجرا شد یه مشکل کوچکی داره اینکه وقتی برنامه بسته میشه موسیقی قطع نمیشه این stopservice راکجابذارم که وقتی برنامه بسته شد قطع بشه؟
    میتونید توی متد onPause و همچنین متد onDestroy این stopservice قرار بدید . با اینکار هر موقع برنامه خارج شد . موزیک قطع میشه.

  8. #8

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    وقتی می نویسم stopservice ورودی از نوع intent می خواهد intent در اکتیویتی تعریف کرده بودم چطور به اون intent در این کلاس دسترسی داشته باشم؟

  9. #9

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    نقل قول نوشته شده توسط kamal70 مشاهده تاپیک
    وقتی می نویسم stopservice ورودی از نوع intent می خواهد intent در اکتیویتی تعریف کرده بودم چطور به اون intent در این کلاس دسترسی داشته باشم؟
    Intent svc=new Intent(this, BackgroundSoundService.class);
    stopService(svc);



  10. #10

    نقل قول: گذاشتن آهنگ روی برنامه در اندروید استودیو

    خیرمشکل حل نشد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •