نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در Curl

  1. #1

    مشکل در Curl

    سلام
    من یه فراخوانی داده از یه سایت چینی هست میخام انجام بدم آدرس اینه

    http://search.ickey.cn/site/getsup?keyword=3305
    کدی که نوشتم هم اینه

    مشکلی که هست اینه که اگه ادرس بالا رو توی مرورگر بزنید 800 تا نتیجه میاره
    ولی اگه با PHP بزنید 1 نتیجه میاره

    یه برنامه C#‎‎‎ ساده هم نوشتم بدون هیچ تنظیمات خاصی درست کار میده فقط نمیدونم چرا توی PHP درست کار نمیده

    $url = "http://search.ickey.cn/site/getsup?keyword=" . $query;
    $curl_options = array(
    CURLOPT_URL => $url,
    CURLOPT_HEADER => 0,
    CURLOPT_RETURNTRANSFER => TRUE,
    CURLOPT_TIMEOUT => 0,
    CURLOPT_SSL_VERIFYPEER => 0,
    CURLOPT_FOLLOWLOCATION => TRUE,
    CURLOPT_ENCODING => 'gzip,deflate',
    CURLINFO_HEADER_OUT=> TRUE,
    CURLOPT_HTTPGET => TRUE,
    CURLOPT_VERBOSE=>TRUE,
    CURLOPT_USERAGENT=>$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"],
    CURLOPT_REFERER => "http://search.ickey.cn/"
    );
    $ch = curl_init();
    curl_setopt_array( $ch, $curl_options );
    $jsonresponse = curl_exec($ch);

    ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مشکلی هست که سروری که بهش درخواست میدم منو مثل مرورگر یا برنامه نمیشناسه که 800 تا پاسخ رو برام ارسال کنه و فقط یکی ارسال میکنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در Curl

    برا من همه رو خروجی داد
    اگه شما رو مرورگر نمیشناخت احتمالا اصلا بهت هیچ پاسخی نمیداد بجای 1 دونه
    فکر میکنم لینکی که میفرستی مشکلی داره
    بهتره قبل از ارسال چاپش کنی تا مطمئن بشی چه لینکی رو داری میفرستی

  3. #3

    نقل قول: مشکل در Curl

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    برا من همه رو خروجی داد
    اگه شما رو مرورگر نمیشناخت احتمالا اصلا بهت هیچ پاسخی نمیداد بجای 1 دونه
    فکر میکنم لینکی که میفرستی مشکلی داره
    بهتره قبل از ارسال چاپش کنی تا مطمئن بشی چه لینکی رو داری میفرستی
    فکر میکنم مشکل از سرویس دهنده هاستم هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در Curl

    من رو لوکال تست کردم اکی بود
    از سروریس دهنده فکر نمیکنم باشه چون اگه بود همونجوری که گفتم هیچی خروجی نمیداد نه اینکه یدونه خروجی بده
    من فکر میکنم اون پارامتری که به لینک تزریق میشه مشکلی داره شاید بد نباشه urlencode بکنی یا اگه همیشه عددی هستش از فیلتر intval ردش کنی که چیز اضافه باهاش نره , من نمیدونم از کجا میاد دقیقا ولی احتمالش هست یه سری کاراکتر اضافه توش باشه که حتی ممکنه مخفی باشن و دیده نشن (مخصوصا اگه از دیتبایس بخونی و از کاراکتر های غیر انگیسی توش باشه )

    یه نکته دیگه البته فکر میکنم خودتون متوجه این نکته باشید که اینجوری که شما user agent رو ست کردین اگه با کرون اجرا بشه این احتمالش هست که جلوش رو بگیره

  5. #5

    نقل قول: مشکل در Curl

    پارامترم عدده مشکلی نداره
    فکر میکنم مشکل از هاسته
    با یه هاست محانی به اسم hostinger تست کردم راحت جواب داد همین کد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •