نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    Red face ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    روش استفاده از SQL Command

    سلام بر همه.
    مطالب این پست حتما به صورت پراکنده در جایجای این انجمن مطرح شده است. اما به هر حال به نظرم رسید شاید اگر این مطالب به صورت یکجا و کنار هم باشه به درد بخوره. ضمنا این مطالب توسط خودم قبلا در developercenter.ir نیز در اختیار عموم قرار گرفته بودند.

    همانطور که می دونین کلاس SqlCommand برای اجرای دستورات روی بانک اطلاعاتی شما ایجاد شده. شما می توانید از این کلاس object ساخته و دستورات خود رو روی بانک اجرا و نتیجه مورد نظر رو داشته باشین.

    برای اجرای هر دستور شما باید یک Connection باز داشته باشین. یعنی هر وقت که میخواهین از این کلاس و متد های Execute ی که داری استفاده کنین مطمئن باشین که Connection ی که دارین باز است.

    همچنین این کلاس برای اجرای دستورات شما به چهار متد مجهز می باشد.
    1
    2
    3
    4
    5
    ExecuteNonQuery()
    ExecuteReader()
    ExecuteScaler()
    ExecuteXmlReader()


    خوب بسته به نوع دستوراتی که دارین می تونین از یکی از این دستورات برای اجرای دستور مورد نظر استفاده کنین.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 02:48 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    ExecuteNonQuery
    با استفاده از این دستور شما می توانید بعد از اجرای دستور خود به تعداد رکورد هایی که در اثر اجرای دستور شما دچار تغییر شده اند یا اصطلاحا (RowAffected) پی ببرین.
    دستورات Insert, Update, Delete نمونه های استفاده از این دستور هستند
    مثال:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    SqlConnection cnn = new SqlConnection(ConnectionString);
    SqlCommandcnn = new SqlCommand("Delete from tblPerson where id=1",cnn);
    <b>cnn.Open();
    </b>int rowAffected = <b>cmd.ExecuteNonQuery();
    </b>


    حالا شما می توانید مطمئن بشین که چند رکورد بانک شما حذف شده است.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 02:49 صبح

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    خالق زبان‌برنامه‌نویسی Java
    زبان برنامه نویسی جاوا توسط جیمز گاسلینگ در شرکت سان مایکروسیستمز که بعدها توسط شرکت بزرگ اوراکل خریداری شد طراحی گردید و در سال ۱۹۹۵ اولین نسخهٔ آن منتشر شد؛ آقای گاسلینگ که نام واقعی وی James Arthur Gosling است در ۱۹ ماه می سال ۱۹۵۵ در کشور کانادا به دنیا آمد و درحال‌حاضر به‌عنوان یکی از دانشمندان به‌نام علوم کامپیوتری دنیا محسوب می‌گردد و در مجامع برنامه‌نویسی دنیا از وی به‌عنوان «پدر زبان برنامه‌نویسی جاوا» یاد می‌شود. وی همچنین در سال ۱۹۷۷ از دانشگاه Calgary در رشته علوم کامیپوتری فارغ‌التحصیل شد و در سال ۱۹۸۳ هم مدرک Ph.D خود را در همین رشته از دانشگاه Carnegie Mellon دریافت کرد.





    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 02:49 صبح

  4. #4

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    سلام.وقتتون بخیر.ایا امکانش هست یک پیام را با سی شارپ به یک لیست شماره موبایل در تلگرام فرستاد؟در صورت امکان در تلگرام بهداین شماره پاسخ بدید.09378041778
    مرسی

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    نقل قول نوشته شده توسط mohsenhb مشاهده تاپیک
    سلام.وقتتون بخیر.ایا امکانش هست یک پیام را با سی شارپ به یک لیست شماره موبایل در تلگرام فرستاد؟در صورت امکان در تلگرام بهداین شماره پاسخ بدید.09378041778
    مرسی


    بله امکانش هست مشکلی نداره

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    ساخت یک سند HTML

    ایجاد یک فایل اچ تی ام ال از آب خوردن نیز آسان‌تر است. برای ایجاد فایل‌های اچ تی ام ال نه به برنامه خاصی نیاز دارید و نه به سیستم عامل بخصوصی. در واقع شما فایل‌های اچ‌تی‌ام‌ال را می‌توانید حتی به کمک نرم‌افزار نوت پد NotePad ویندوز نیز ایجاد کنید. با این وجود توصیه می‌کنیم برای راحت‌تر نوشتن کدها و همچنین فهم بهتر مطالب از نرم افزارهای ویرایش متن رایگان همچون ++Notepad یا Sublime Text استفاده کنید. ما در این آموزش، به شما نحوه ایجاد یک فایل اچ تی ام ال را در برنامه ویرایش متن پیش فرض ویندوز، یعنی نوت پد Notepad آموزش می‌دهیم.مرحله اول: در نسخه‌های قبل از ویندوز 8، بر روی دکمه Start ویندوز کلیک کنید. سپس از بخش All Programs وارد بخش Accessories شوید و از آنجا برنامه Notepad را اجرا کنید. در ویندوز 8 یا نسخه‌های جدیدتر نیز منوی استارت (گوشه سمت چپ صفحه) را کلیک کرده و کلمه Notepad را تایپ کنید تا برنامه در لیست روبرویتان قرار گیرد. حالا متن کدها را در فایل متنی که باز کرده‌ایم وارد می‌کنیم. در حال حاضر چون متنی را نمی‌دانیم هر چه دوست دارید در آن بنویسید و به مرحله بعدی بروید.مرحله دوم: حالا وقت ذخیره فایل در قالب صفحه اچ تی ام ال است. برای این کار از منوی file در نرم افزار NotePad گزینه save As را انتخاب کنید. فایلتان را به نام دلخواه مثلا zoomit.Html تغییر دهید. توجه داشته باشید که حتما پسوند html. را بعد از نام دلخواهتان قرار دهید تا فرمت متن به یک سند اچ تی ام ال تبدیل شود.مرحله سوم:‌ در این قسمت یک گزینه کشویی به نام encoding دیده می‌شود که بهتر است آن را روی UTF-8 قرار دهید. مرحله پایانی: حالا فایلتان را در جایی که دوست دارید ذخیره کنید. با کلیک بر روی آن خواهید دید که فایل در مرورگر وب پیش فرض شما باز خواهد شد و همه چیز آماده شروع کد نویسی به زبان HTML است.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 02:50 صبح

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    اگر صفحه اچ تی ام ال بالا را نگاه کنید، مشاهده می‌کنید که تمامی کلمات ما در بین دو علامت <> قرار می‌گیرند. ما به این علامت و کلمه بین آن‌ها, اصطلاحا تگ اچ تی ام ال یا گاهی المان اچ تی ام ال می‌گوییم. به مثال زیر توجه کنید تا منظورمان را بهتر متوجه شوید: <اسم تگ> متن یا هر چیز دیگر<اسم تگ به همراه علامت اسلش(/)><tagname> content </tagname>

    به تگ اول opening tag و به تگ دوم Closing tag می‌گوییم. شما هر چه دوست دارید خطابشان کنید.
    • نمونه یک تگ باز کننده (همان فارسی openning tag است): <html>
    • نمونه یک تگ تمام کننده (معادل فارسی closing tag است): <html/>

    قالب تگ‌های HTML به صورت بالا تعریف می‌شوند. یعنی در ابتدا نام تگی که قصد استفاده از آن را داریم,در بین < > می‌نویسیم، سپس محتوایی که می‌خواهیم نمایش دهیم را بین دو تگ ابتدایی و انتهایی نوشته و در آخر المان را با علامت اسلش / تمام می‌کنیم. همه صفحات اچ تی ام ال و محتویات آن ها به این شکل نوشته می شوند. در واقع در طراحی صفحات وب، المان‌های صفحه نمی‌توانند به صورت دلخواه و در جای دلخواهشان نوشته شوند و هر چیز باید در تگ مربوط به خودش نوشته شود.همچنین خیلی مهم است که حتما به بسته شدن و باز شدن تگ‌هایتان دقت داشته باشید. اگر به موقع تگ‌هایتان را تمام نکنید ممکن است اچ تی ام ال هر تگ را تا انتهای صفحه نمایش دهد یا ترتیب آن‌ها را رعایت نکند
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 02:51 صبح

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    Lightbulb نقل قول: آموزش html

    <!DOCTYPE html><html><head><title>Title of the document</title></head><body>The content of the document......</body></html>

    تگ یا Tag در HTML چیست ؟


    به دستورات برنامه نویسی توسط HTML تگ یا TAG گفته میشود و در علامت های “ < ” یا “ > ” قرار میگیرند.این تگ ها به صورت های مختلف نوشته میشوند یک دسته از این تگها تگ هایی هستند که در هر جایی از صفحه ممکن است درج شود مانند تگ <HR> و هر وقت این کد درج شود بلافاصله یک خط افقی درج میگردد.یک سری تگ یا TAG هستند که باید ابتدا و انتهای مشخصی داشته باشند یعنی این تگ ها دارای ابتدا و انتها هستند و از این نوع تگ ها زیاد استفاده میشود مانند تگ <B> که زمانی این تگ باز میشود تا بسته شدن این تگ هر نوشته ای که مابین این دو تگ باشد BOLD میشود و انتهای تمام تگ ها با یک اسلش به پایان میرسد مانند <B/> یک سری تگ دیگر هستند که علاوه بر اینکه ابتدا و انتهای آن مشخص است این تگ ها وجودشان مستلزم داشتن یک سری پارامتر است مانند تگ Font که دارای پارامتر های گوناگون است به صورت مثال:
    1
    <Font Face =”Tahoma” Size =20>www.tosinso.com</Font>


    اگر کد بالا را خروجی بگیریم میبینیم که آدرس سایت itpro با فونت Tahoma و با اندازه 20 نمایان میگردد.البته تعداد این پارامتر ها میتواند زیاد باشد.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 03:02 صبح

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎‎

    یک صفحه ساده:

    <!DOCTYPE html><html><title> یادگیری اچ تی ام ال با زومیت</title><body><h1> من تگ عنوان هستم </h1><p> من تگ پاراگراف (متن) هستم </p></body></html>

    اولین جمله هر سند اچ‌تی‌ام‌ال <!DOCTYPE html> است. این بخش در واقع به همه بیان می‌کند که ما در حال ایجاد یک صفحه HTML هستیم. پس اولین کاری که انجام می‌دهیم، آن است که همین کلمه را در ابتدای سند می‌نویسیم. اگر نگاهی به صفحه ساده‌ای که برایتان مثال زدیم نیز بیندازید, در خط اول کلمه <!DOCTYPE html> را می‌بینید. پس بخاطر داشته باشید که ما همیشه آن را در اولین خط از کدهایمان قرار می‌دهیم.دومین رکن اصلی هر صفحه HTML، همان <html> و <html/> است که برای شروع نوشتن زبان اچ تی ام ال از آن استفاده می‌کنیم. پس در قدم بعدی و بعد از <!DOCTYPE html> آن را می‌نویسیم. همه محتویات یک صفحه اچ تی ام ال را از این به بعد در بین این دو تگ نوشته می‌شود.بین دو <html> و <html/> تگ‌های جدیدی با اسم <head> و <head/> قرار می‌گیرند. به این عمل, یعنی قرار دادن یک تگ در دل تگ دیگر, nest می‌گویند. تگ <head> و <head/> در برگیرنده اطلاعات ابتدایی را در رابطه با صفحه اچ‌تی‌ام‌ال است. مثلا می‌گوید نویسنده این صفحه چه کسی است یا توضیحاتی در رابطه با خود سایت ارائه می‌کند. معمولا چیزهایی که در این بخش گفته می‌شود به صورت مستقیم در سایت شما نمایش داده نمی‌شوند.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 03:05 صبح

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎‎

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 03:08 صبح

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎‎‎‎

    html , css , php , java script

    Web Design Language Programming
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 03:11 صبح

  12. #12

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎‎

    سلام
    من از لایبراری tlsharp استفاده میکنم مشکلی که دارم اینه که نمیدونم چطوری عکس پروفایل یوزر یا کانال رو تو پیکچرباکس نمایش بدم چندین روزه تو نت همه جا گشتم نتونستم به نتیجه ای برسم
    ممنون میشم اگه راهنمایم کنید هرکی از دوستان میتونه راهنمای کنه ممنم میشم

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎‎‎

    Why Web Design Is A Good Career Choice.jpg
    ضمیمه 148885
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 03:09 صبح

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    51

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    • در اولین قسمت از سری آموزش HTML با نحوه ایجاد یک صفحه اچ‌تی‌ام ال آشنا شدید.
    • در ادامه با تگ‌ها و مفاهیم اولیه یک صفحه HTML آشنا شدید و الان می‌دانید که در واقع تگ‌ها بدین صورت نوشته می‌شوند:<tagname> content </tagname>
    • یعنی یک بار تگ ما باز می‌شود و سپس دوباره بعد از آنکه کارمان تمام شد بسته می‌شوند و محتوای مورد نظر نیز در بین تگ باز و بسته نوشته می‌شود.
    • همچنین فهمیدیم که در ابتدای هر صفحه اچ‌تی‌ام‌ال تگ‌های ثابت و مخصوصی وجود دارند که می‌گویند قصد ایجاد یک صفحه HTML داریم. این تگ‌ها عبارتند از <doctype HTML!> و <HTML> و <head> و <title> و <Body>. این تگ‌ها همیشه در صفحات قرار می‌گیرند.
      برای نمایش صحیح حروف فارسی در صفحه، حتما کد <"meta charset="UTF-8> را در بین تگ <head> و <head/> قرار دهید.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 02:53 صبح

  15. #15

    نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#‎‎‎

    سلام دوست عزیز
    مگه کتابخانه شما چی هست که برا فروش گذاشتین
    با یه سرچ کوچک تو اینترنت میشه کتابخانه های خیلی خوبی پیدا کرد ، ازجمله کتابخانه ای که آقای نیما اخلاقی به همراه یه نمونه سورس با زبان سی شارپ توی گیت هاب گذاشتن
    اون هم بصورت رایگان
    این هم لینکش :
    https://github.com/nimix3/tgsharp

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •