نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست سورس یا آموزش کامل کار با پیامک

  1. #1

    درخواست سورس یا آموزش کامل کار با پیامک

    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
    من یه برنامه میخوام بنویسم که قابلبت های زیر رو داشته باشه
    1. فعال شدن برنامه وقتی که از یه شماره خاصی پبامک میاد
    2. متن پیامک که همیشه کاراکتر های مشابه داره رو بتونه تشخیض بده و داخل یه پایگاه داده ذخیره کنه
    3. پیامک داخل اینباکس گوشی نباشه
    4. بتونم تاریخچه پیامک ها رو مدیریت کنم

    از دوستانی که سورس یا اموزش همچین برنامه ای رو دارن تقاضای راهنمایی دارم
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: درخواست سورس یا آموزش کامل کار با پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط sara.nikzadeh مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز
    من یه برنامه میخوام بنویسم که قابلبت های زیر رو داشته باشه
    1. فعال شدن برنامه وقتی که از یه شماره خاصی پبامک میاد
    2. متن پیامک که همیشه کاراکتر های مشابه داره رو بتونه تشخیض بده و داخل یه پایگاه داده ذخیره کنه
    3. پیامک داخل اینباکس گوشی نباشه
    4. بتونم تاریخچه پیامک ها رو مدیریت کنم

    از دوستانی که سورس یا اموزش همچین برنامه ای رو دارن تقاضای راهنمایی دارم
    با تشکر
    ببینیدکلا وقتی برنامه خاصی میخواید بنویسید اینجور نیست که از صفر تا صد اموزشش موجود باشه (شاید بعضی از برنامه های عمومی مثل فروشگاه های انلاین یا برنامه هایی شبیه برنامه های موفق داخلی وجود داشته باشه ) ولی هنر شما باید این باشه برنامه متفاوت و خاص خودتون رو تولید کنید.

    حالا واسه انجام دادن کارهایی که میخاید باید واسشون سرچ کنید(سعی کنید انگلیسی سرچ کنید نه فارسی) . بعد با رسیدن به جواب های اصلی کم کم با مهارت خودتون برنامه رو بسازید

    مثلا اینجا توضیح داده چجور با تعریف یک سرویس؛ وقتی اس ام اس دریافت میشه هم تشخیص داده بشه . هم متن پیامک خونده بشه :https://stackoverflow.com/questions/...und-in-android




  3. #3

    نقل قول: درخواست سورس یا آموزش کامل کار با پیامک

    از طریق این بردکست تونستم پیامک های ورودی رو بگیرم و داخل یه لیست ذخیره کنم. الان میخام که فقط از یه شماره خاص که پیام میاد، داخل برنامه بره و بقیه پیام ها داخل مسنجر خود گوشی بره. لطفا راهنمایی کنید

    public class SMSReceiver extends BroadcastReceiver
    {
    // SmsManager class is responsible for all SMS related actions
    final SmsManager sms = SmsManager.getDefault();

    public void onReceive(Context context, Intent intent) {

    // Get the SMS message received
    final Bundle bundle = intent.getExtras();

    try {

    if (bundle != null) {

    // A PDU is a "protocol data unit". This is the industrial standard for SMS message
    final Object[] pdusObj = (Object[]) bundle.get("pdus");

    for (int i = 0; i < pdusObj.length; i++) {
    // This will create an SmsMessage object from the received pdu
    SmsMessage sms = SmsMessage.createFromPdu((byte[]) pdusObj[i]);

    // Get sender phone number
    String phoneNumber = sms.getDisplayOriginatingAddress();

    String sender = phoneNumber;
    String message = sms.getDisplayMessageBody();

    String formattedText = String.format(context.getResources().getString(R.s tring.sms_message), sender, message);

    // Display the SMS message in a Toast
    Toast.makeText(context, formattedText, Toast.LENGTH_LONG).show();

    HistoryActivity inst = HistoryActivity.instance();
    inst.updateList(formattedText);
    }

    }

    } catch (Exception e) {
    e.printStackTrace();



  4. #4

    نقل قول: درخواست سورس یا آموزش کامل کار با پیامک

    از نسخه ۴.۴ اندروید دیگه ممکن نیست، مگر اینکه فرستنده Data/Binary SMS بفرسته، مثل بعضی از برنامه های بانکی.

  5. #5

    نقل قول: درخواست سورس یا آموزش کامل کار با پیامک

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    از نسخه ۴.۴ اندروید دیگه ممکن نیست، مگر اینکه فرستنده Data/Binary SMS بفرسته، مثل بعضی از برنامه های بانکی.
    درود بر شما و سپاس از راهنماییتون
    یعنی هیچ راهی برای اینکار نیست؟ یه راه حلی یه فن بروسلی چیزی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •