نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تغییر مقدار اینپوت باکس در زمان post

  1. #1

    تغییر مقدار اینپوت باکس در زمان post

    سلام دوستان

    من یک inputbox دارم که در ویو بصورت پیش فرض بهش مقدار میدم و میخام اگر کاربر مقدار اون رو تغییر داد زمانیکه اینپوت رو پست میکنم مقدار جدید رو در دیتابیس ذخیره کنم.اما مقدار تغییری نمیکنه و همون مقداری دیفالت میمونه.ممنون میشم بگین چطور باید تغییرات بدم؟

    <input type="text" name="inputValues" value="@item.Amount">

  2. #2

    نقل قول: تغییر مقدار اینپوت باکس در زمان post

    در اکشنتون مقدار اولیه رو با مقدار جدید مقایسه کنید ، اگر فرق داشتند اون رکورد رو Db.Entry(YourModel).EntityState = EntityState.Modified قرار بدید و Update کنیدش ( SaveChanges فراموش نشه ) .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار _behnam_
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    سونای ایران ( بوشهر )
    پست
    971

    نقل قول: تغییر مقدار اینپوت باکس در زمان post

    سلام. مشکل از کدنویسی قسمت درج در دیتابیس هستش. در صورت امکان کد مربوط رو قرار بدید. اخه عملیات POST وظیفه ارسال فیلدهارو به سرور داره و مطمعنن بدون هیچگونه خطایی وظیفشو درست انجام میده.

  4. #4

    نقل قول: تغییر مقدار اینپوت باکس در زمان post

    بله از کدنویسی بود برطرف شد ممنونم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •