نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

  1. #1

    مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    سلام
    من با استفاده از کد زیر چندین textBoxt ایجاد کردم :


                        TextBox text2 = new TextBox(); 
    text2.Location = new Point(210, i * 25);

    this.Controls.Add(text2);


    حالا میخوام اطلاعاتی که کاربر وارد کرده رو تو دیتابیس ذخیره کنم !!!
    مشکلی تو دیتابیس ندارم ولی تو خوندن تکست از تکس باکس مشکل دارم !!!
    لطفا اساتید راهنمایی بفرمایید
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از تکست باکس داینامیک

    دقیقا مشکلتون چیه؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از تکست باکس داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط group45 مشاهده تاپیک
    دقیقا مشکلتون چیه؟
    مثلا 20 تا تکست باکس میسازم با کد بالا به صورت اتوماتیک ... میخوام تکست های اون تکست باکس ها رو داخل یک ارایه ذخیره کنم !!! ولی نمیدونم اندیس داره یا هر چیزی که من بتونم پیمایش کنم تکست باکس هارو و در ارایه ذخیره کنم ...

    امیدوارم متوجه شده باشین

    با تشکر

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    سلام
    TextBox ها رو بصورت آرایه تعریف کن مشکلت حل میشه.

    var arr = new TextBox[10];
    for (var i = 0; i < arr.Length; i++)
    {
    arr[i] = new TextBox();
    arr[i].Location = new Point(210, i * 25);
    this.Controls.Add(arr[i]);
    }
    First,solve the problem then write the code

  5. #5

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    سلام
    TextBox ها رو بصورت آرایه تعریف کن مشکلت حل میشه.

    var arr = new TextBox[10];
    for (var i = 0; i < arr.Length; i++)
    {
    arr[i] = new TextBox();
    arr[i].Location = new Point(210, i * 25);
    this.Controls.Add(arr[i]);
    }
    با تشکر از راهنماییتون

    فقط چجوری میتونم var سراسری کنم تا همه جای کدم بتونم استفاده کنم ؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    در ابتدای شروع کلاس form کد رو بنویس

    TextBox[] arr = new TextBox[10];
    First,solve the problem then write the code

  7. #7

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    در ابتدای شروع کلاس form کد رو بنویس

    TextBox[] arr = new TextBox[10];
    ممنون از رهنماییتون

    من تو ی قسمت از کد این تکست باکس رو پر میکنم و نمایش میدم

    در قسمت دیگه کد میخوام بعد از اینکه کاربر تکست رو تغیر داد و با زدن دکمه save داخل دیتابیس ذخیره کنه ولی این ارور رو میده

    String q2 = "UPDATE " + s + " Set " + a + "='"+ text1[1].Text +"' where Name='"+btn+"';";


    Object reference not set to an instance of an object.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    دوست گرامی برای دسترسی به آرایه ای از تکست باکس ها باید نام آرایه رو بنویسی نه نام تکست باکس.قبل از انجام هر پروژه ای ،شما بهتره دانش خود در زمینه برنامه نویسی را ارتقا بدی با این اوصاف با نوشتن هر خط کد نویسی شما به مشکل بر خواهی خورد.

    String q2 = "UPDATE " + s + " Set " + a + "='"+ arr[1].Text +"' where Name='"+btn+"';";
    First,solve the problem then write the code

  9. #9

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    دوست گرامی برای دسترسی به آرایه ای از تکست باکس ها باید نام آرایه رو بنویسی نه نام تکست باکس.قبل از انجام هر پروژه ای ،شما بهتره دانش خود در زمینه برنامه نویسی را ارتقا بدی با این اوصاف با نوشتن هر خط کد نویسی شما به مشکل بر خواهی خورد.

    String q2 = "UPDATE " + s + " Set " + a + "='"+ arr[1].Text +"' where Name='"+btn+"';";

    استاد عزیز من اسم ارایه ام گذاشتم text1

     TextBox[] text1 = new TextBox[65];


    ارور رفرنس رو مطالعه فرمودین ؟

    Object reference not set to an instance of an object.






  10. #10
    مدیر بخش آواتار ژیار رحیمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,095

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    شما باید در فرم لود TextBox ها رو به فرم اضافه کنی بوسیله حلقه for که نمونه آبجکت های ان اضافه شود .الان این خطا مربوط به null بودن object های درون آرایه (تکست باکس ها)هست .

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    TextBox[] textBoxsArray=new TextBox[10];
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < textBoxsArray.Length; i++)
    {
    textBoxsArray[i] = new TextBox();
    textBoxsArray[i].Location = new Point(210, i * 25);
    this.Controls.Add(textBoxsArray[i]);
    }
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    String q2 = "UPDATE " + s + " Set " + a + "='" + textBoxsArray[1].Text + "' where Name='" + btn + "';";
    }
    }
    First,solve the problem then write the code

  11. #11

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    نقل قول نوشته شده توسط ژیار رحیمی مشاهده تاپیک
    شما باید در فرم لود TextBox ها رو به فرم اضافه کنی بوسیله حلقه for که نمونه آبجکت های ان اضافه شود .الان این خطا مربوط به null بودن object های درون آرایه (تکست باکس ها)هست .

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    TextBox[] textBoxsArray=new TextBox[10];
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0; i < textBoxsArray.Length; i++)
    {
    textBoxsArray[i] = new TextBox();
    textBoxsArray[i].Location = new Point(210, i * 25);
    this.Controls.Add(textBoxsArray[i]);
    }
    }


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    String q2 = "UPDATE " + s + " Set " + a + "='" + textBoxsArray[1].Text + "' where Name='" + btn + "';";
    }
    }
    شما لطف کنید کد رو بررسی بفرمایید



    public partial class Form13 : Form
    {
    public Form13()
    {
    InitializeComponent();
    }
    SQLiteConnection con = new SQLiteConnection("Data Source=TehranRED.JM;Version=3;");
    string q1, s, btn,a;
    TextBox[] text1 = new TextBox[68];
    String[] t = new string[68];
    public void check(String q1, String A, string B, string C, string D)
    {


    SQLiteCommand cmd1 = new SQLiteCommand(q1, con);
    con.Open();
    SQLiteDataReader reader = cmd1.ExecuteReader();

    int i = 0;
    while (reader.Read())
    {



    Label text = new Label();
    text.Text = reader["name"].ToString();
    text.Location = new Point(10, reader.StepCount * 25);
    // tabControl1.Controls.Add(text);
    this.Controls.Add(text);


    text1 = new TextBox[reader.StepCount];
    if (A != "")
    {
    text1[i] = new TextBox();
    text1[i].Text = reader[A].ToString();

    a = A;
    text1[i].Location = new Point(110, reader.StepCount * 25);
    this.Controls.Add(text1[i]);
    }
    i++;

    Button button = new Button();
    button.Text = s;
    button.Location = new Point(550, reader.StepCount * 25);
    button.Click += new EventHandler(button_click);
    this.Controls.Add(button);


    con.Close();

    }

    void button_click(object sender, EventArgs e)
    {
    String q3 = "select name from "+s;
    SQLiteCommand cmd1 = new SQLiteCommand(q3, con);
    con.Open();
    SQLiteDataReader reader = cmd1.ExecuteReader();


    int c = 0;
    while (reader.Read())
    {
    if (c == 67)
    {
    break;
    }
    btn = reader["name"].ToString();
    String q2 = "UPDATE " + s + " Set " + a + "="+ t[c] +" where Name='"+btn+"';";
    SQLiteCommand cmd2 = new SQLiteCommand(q2, con);
    SQLiteDataReader reader2 = cmd2.ExecuteReader();



    C++‎;


    }


    con.Close();
    MessageBox.Show("ok");
    this.Controls.Clear();
    this.Controls.Add(comboBox1);
    this.Controls.Add(button1);
    }


    با تشکر

  12. #12

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    اساتید محترم کسی هست منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟

    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: مشکل در خواندن اطلاعات از TextBox داینامیک

    نیازی به ارایه و این چیزا نداری ... ارایه رو حذف کن .. this.Controls خودش برات یه آرایست دیگه .. از همین میتونی استفاده کنی .. اصلا ارایه ای که گذاشتی اشتباهه ... و اما اشتباه اصلیت اینجاست
    text1 = new TextBox[reader.StepCount]

    نباید تو هر قدم این کارو انجام بدی که ... چون مثلا تکست باکس خونه 1 نمونه سازی میشه بعد تو قدم دوم دوباره ارایه نیو میشه بعدش تکست باکس 1 خراب میشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •